Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.


"Pragniemy wyrazić nasze zadowolenie oraz satysfakcję z dotychczasowej współpracy z firmą Premo Motors. Współpracujemy razem od dwóch lat, do tej pory zakupiliśmy 14 aut. Pan Przemysław Toczkowski jest naszym partnerem biznesowym i to właśnie dzięki firmie Premo Motors możemy cieszyć się bezawaryjną eksploatacją naszych pojazdów. Auta Premo Motors są zawsze sprawdzone, z pełną historią serwisów i raportem rzeczoznawcy.

Polecamy firmę Pana Przemka wszystkim, którzy cenią swój czas oraz solidne i uczciwe podejście do biznesu. Życzymy kolejnych sukcesów mając nadzieję na dalszą współpracę."

Imię: Piotr
Województwo: łódzkie
Data: 11.01.2024

Pana Przemysława i Firmę Premo Motors oceniając w skali od 1 do 10 z czystym sumieniem daje 10! Obsługa sprzedażowa i posprzedażowa na najwyższym poziomie. Pewne auta z pewną historią! Przyjechałem po Toyotę Rav 4 z której jestem mega zadowolony, a chętnie jeszcze bym wyjechał innymi egzemplarzami samochodów, które są w ofercie Premo Motors.

Imię: Daniel
Województwo: wielkopolskie
Data: 22.12.2023

Zakup auta u pana Przemka to była trafiona decyzja. Pełen profesjonalizm i uczciwość ze strony sprzedawcy. Miły, serdeczny człowiek. Mówi, jak jest.
Trafiłem do pana Przemka z polecenia i przekonałem się, że mogę polecać dalej!

Imię: Asia i Marek
Województwo: wielkopolskie
Data: 04.12.2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu auta od Pana Przemka#Premo Motors#.Pan Przemek to bardzo rzetelna osoba.Wysoka kultura osobista i pełen profesjonalizm. Wszystkie informacje odnośnie samochodu przedstawione w 100%.Świetny kontakt telefoniczny, Przemek zawsze służący pomocą i rada.Jesli ktoś szuka auta z całą udokumentowana historia to bardzo polecamy #Premo Motors# 

Imię: Marek
Województwo: łódźkie
Data: 04.11.2023

Pan Przemek jest osobą którą mogę godnie polecić osobom które mają w planach zakup samochodu.
Przejrzystość oferty ,udokumentowana przeszłość auta to bardzo mocne atuty firmy Premo Motors.
Panie Przemku jest Pan
nową jakością jeśli chodzi o sprzedaż samochodów używanych.

Życzę Panu dużo zdrowia i samych sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym.

Imię: Mariusz
Województwo: świętokrzyskie
Data: 07.10.2023

Prawdziwa kultura sprzedaży. Jadąc tam kierowałem się opiniami i nadzieją, że może chociaż ten sprzedawca nie napisal bajek i auto będzie kapota.A ostatni wprost stwierdził, że i tak znajdzie się Jelen. No i nie zawiodłem się. Auto okazało się strzałem w 10. Wszystko zgodne z opisem co potwierdził bardzo dobry fachowiec od kontroli aut którego wziąłem. Żałuję tylko ,że nie pojechałem tu od razu. Oszczędziłoby mi to sporo nerwów i kasy na sprawdzanie. Także jeśli w Premotors jest model auta którego szukacie to jedźcie od razu tu . Na pewno nie będziecie już szukać dalej.

Imię: Mariusz
Województwo: zachodniopomorskie
Data: 06.10.2023

Polecam Premo Motors jako solidnego sprzedawcę aut używanych. Wszystkie informacje podane rzetelnie. Auto zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam!

Imię: Łukasz
Województwo: lubelskie
Data: 11.09.2023

Pan Przemysław wyróżnia się na tle innych sprzedawców. Cały proces sprzedaży był nie tylko szybki, ale także bardzo przyjemny. Kontakt z nim był świetny od samego początku - był proaktywny i szczery. Dzięki jego uczciwości i profesjonalizmowi mogłem być pewien, że dokładnie wiem, co kupuję. Zanim przyjechałem zobaczyć auto osobiście dostałem mnóstwo zdjęć, aktualnych filmów i informacji odnośnie auta. Polecam Pana Przemysława wszystkim, którzy szukają uczciwego i transparentnego sprzedawcy oraz świetnych aut.

Imię: Daniel
Województwo: wielkopolskie
Data: 10.09.2023

Firma oraz osoba Pana Przemysława godna polecenia każdemu kupującemu. Wszystko jasne transparentne oraz na najwyższym poziomie.
...Zadowolony klient...

Imię: Filip
Województwo: lubelskie
Data: 26.08.2023

Wraz z żoną kupiliśmy swój pierwszy małżeński samochód 🙂 gorąco polecamy zakupy u Pana Przemysława. Wszystko jasne, przejrzyste bez ukrytych wad. Auto super się sprawuje, konkurencyjna cena rynkowa. Jeśli zastanawiasz się nad zakupem auta od Premomotors - gorąco polecamy będziesz zadowolony bez niespodzianek!

Imię: Grzegorz
Województwo: zachodnio-pomorskie
Data: 05.07.2023

Po zapoznaniu się z ogłoszeniem oraz rozmowie telefonicznej ze Sprzedającym nie miałem większych obaw aby wsiąść do pociągu i przejechać kilkaset kilometrów i zakupić oferowanego Passata. Na miejscu przekonałem się, opis auta i rzeczywistość pokrywają się w 100% - auto w doskonałym stanie technicznym, czyste i pachnące - niczym nowe. Powiem szczerze, że p. Przemek swoim podejściem, fachowością i kulturą osobistą przekonał mnie, że jest możliwe w Polsce zakupienie używanego auta w sposób komfortowy, przejrzysty i nie budzący żadnych obaw. Naprawdę widać Europę:) Jeśli kiedykolwiek będę szukał kolejnego samochodu - z całą pewnością rozpocznę poszukiwania tutaj. Pozdrawiam, Grzegorz

Imię: Mateusz
Województwo: dolnośląskie
Data: 02.07.2023

Kupiłem auto u Pana Przemka w styczniu 2023 r. i zasadniczo zapomniałem dodać opinię po pierwszym tygodniu użytkowania, jak to mówią "zdarza się", ale to nawet i lepiej, bo udało mi się auto przetestować, zrobiłem nim już ponad 10k kilometrów i nic się nie dzieję, wszystko działa jak należy, żadnych wad ukrytych. Mogę z całą pewnością powiedzieć że polecam auta od Pana Przemka i chętnie wrócę po zakup auta następnym razem. Mocne 10/10!

Imię: Atka i Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 22.06.2023

Pan Przemysław w każdym momencie służył i służy, również po zakupie fachową wiedza i poradami. 
Zawsze dostępny i pozytywny. Doceniamy przede wszystkim szczerość i transparentność o co dziś bardzo trudno w obecnych czasach. 
Wysoka jakość zarówno auta jak i obsługi. Polecamy😀

Imię: Robert
Województwo: mazowieckie
Data: 14.05.2023

Polecam fachowość Pana Przemka. Działa szybko i zdecydowanie a taka współpraca jest dla mnie odpowiednia. Polecam również samochody, które sprzedaje, ponieważ nie ma żadnej ściemy i niespodzianek. 

Imię: Damian
Województwo: wielkopolskie
Data: 09.05.2023

Jestem szczęśliwym posiadaczem BMW X3. Serdecznie polecam firmę przemo motors .Profesjonalne podejście Pana Przemyslawa i serce jakie wkłada w swoja pracę sprawia, że kolejny klient wyjeżdża pięknym autem, z wielką pogoda ducha i co najważniejsze z uśmiechem na twarzy, który zapewne długo pozostanie. Serdecznie polecam

Imię: Bartek
Województwo: łódzkie
Data: 27.04.2023

Kupiłem u Pana Przemka X3 i mogę śmiało polecić firmę Premo Motors. Pan Przemek ma fenomenalne podejście do klienta. Udostępnia cała historie pojazdu, wykonuje dodatkowe badania techniczne auta przed sprzedażą dzięki czemu wiadomo co się kupuje. Na każdym etapie zakupu samochodu Pan Przemek służy pomocą i swoją wiedzą oraz pozostaje w nieustannym kontakcie z klientem. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Dziękuje serdecznie, życzę jeszcze wielu tak zadowolonych klientów jak ja i do zobaczenia !

Imię: EuLDEZET
Województwo: lubuskie
Data: 19.03.2023

Solidna i profesjonalna obsługa Klienta. Pan Przemek nie owija w bawełnę i na każdym kroku dba by Klient czuł się dobrze poinformowany.  Dokładne zdjęcia, rzetelna dokumentacja. Polecam z czystym sumieniem.

Imię: Tomasz
Województwo: łódzkie
Data: 10.03.2023

Samochody u Pana Przemysława są godne polecenia zadbane i z pełną historia do wglądu , super podejście do klienta , bardzo miła atmosfera , Polecam Gorąco !!!

Imię: Mikołaj
Województwo: wielkopolskie
Data: 23.01.2023

Zupełnie nowa jakość na PL rynku sprzedaży aut używanych! Samochód z udokumentowaną i pełną historią. Profesjonalny i uczciwy sprzedawca. Doskonały kontakt. Udana transakcja! Serdecznie polecam!

Imię: Piotrek i Marta
Województwo: dolnośląskie
Data: 14.01.2023

Pan Przemek to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Pełen profesjonalizm. Rzetelne informacje na temat kupowanego auta. Zakupiliśmy w PREMO MOTORS VW Golfa. Auto sprawdzone i zgodne z opisem. Polecamy firmę Pana Przemka w 100% Dziękujemy również za zaufanie... Piotrek i Marta

Imię: Szymon
Województwo: kujawsko-pomorskie 
Data: 08.01.2023

Bardzo polecam zakup auta u Pana Przemka. Rzetelny i konkretny sprzedawca, zostałem poinformowany o każdym szczególe, co jest udowodnione również na papierze i daje mi gwarancje sprawności auta na długie lata. Jeżeli planujesz zakup auta, to z czystym sumieniem polecam Premo Motors.

Imię: Arek
Województwo: dolnośląskie
Data: 03.01.2023

Witam. Zakupiłem w Premo Motors Audi Q5. Jestem pod wielkim wrażeniem kultury obsługi, rzetelności i jakości z jaka podchodzi właściciel firmy do klienta. Nigdy przy zakupie auta nie dostałem tak kompleksowych informacji o aucie. A jakość zdjęć na stronie I klasa. Życzę dalszych sukcesów w Nowym Roku. Ps. Do zobaczenia w niedalekiej przyszłości.

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)