Telefon: 505 423 216

Opinie klientów


Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.

Imię: Zbigniew
Województwo: pomorskie
Data: 01.06.2020

Poszukiwałem dla siebie bezwypadkowego auta do pięciu lat z niskim przebiegiem, preferencyjnie z grupy Volkswagena. Obserwowałem rynek przez co najmniej kwartał. Wiele z pozoru ciekawych ofert okazywało się dużymi znakami zapytania, gdyż sprzedawcy nie zawsze byli skłonni udostępnić mailowo raport rzeczoznawczy, zaś "zadbane auta" nosiły znamiona intensywnej i nieostrożnej eksploatacji. Z Panem Przemkiem, właścicielem firmy Premo Motors, kontaktowałem się parokrotnie w sprawie kilku modeli. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że Premo Motors oferuje starannie wyselekcjonowane auta z obszerną dokumentacją w cenie, która potwierdza jego pochodzenie i historię. Wybór padł na 4-letniego Volkswagena Golfa 7 kombi z silnikiem 2.0 TDI z bixenonami. Na podkreślenie zasługuje bardzo dobry kontakt z Panem Przemkiem, który na bieżąco przekazywał wszelkie informacji dotyczące stanu wybranego auta, logistyki jego przygotowania i samej transakcji. Moje prośby związane z zakupem auta były chętnie realizowane, zaś poświęcany czas i zainteresowanie Sprzedającego wydawały się nielimitowane. Serdecznie dziękuję za udaną transakcję i szczerze polecam zakupy w Premo Motors!

Imię: Edyta
Województwo: podlaskie
Data: 24.05.2020

Z czystym sumieniem możemy polecić zakup samochodu u Pana Przemka. Nasz " samochód marzeń" kupiliśmy tydzień temu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan Przemek w przeciwieństwie do typowego handlarza odpowiada rzetelnie i szybko na wszystkie pytania. Samochód sprawny i zgodny z opisem ogłoszenia. Dziękujemy

Imię: Kamila
Województwo: dolnośląskie
Data: 06.12.2019

Zakup auta był czystą przyjemnością. Rzadko spotyka się tak życzliwych ludzi jak Pan Przemysław. Pełen profesjonalizm, brawo!

Imię: Monika
Województwo: wielkopolskie
Data: 01.04.2020

Szukaliśmy auta dla nas idealnego. Kontakt z Panem był świetny, zawsze cierpliwie odpowiadał na pytania A było ich nie mało. Byliśmy wybredni, nawet bardzo,aż w końcu znalazł się on...Passat 😁 auto bardzo dobrze sie sprawuje. Zero wad ukrytych wszystko dokładnie sprawdzone w asso. Pan Przemek to bardzo dobry sprzedawca, nic nie ukrywa ale przede wszystkim zawsze jest gotowy do pomocy. Uczciwość to jest coś co najbardziej cenimy w człowieku i tak jest tutaj. Dziękujemy Panie Przemku że z nami Pan wytrzymał.
Życzymy powodzenia 😁

Imię: Sławomir
Województwo: zachodniopomorskie
Data: 04.12.2019

Jestem bardzo zadowolony z zakupu Skody Octavi 3. Auto niewyeksploatowane, pełna dokumentacja. Profesjonalne podejście do tematu. Zakup w lipcu 2019. Miła atmosfera. Serdecznie polecam i pozdrawiam razem ze "szwagrem". Szczecinek.

Imię: Jacek
Województwo: pomorskie
Data: 30.03.2020

Z czystym sumieniem mogę polecić Premo Motors. Auto kupiliśmy bez oglądania "na żywo", tylko przez internet. Nie zawiedliśmy się, wszystko jak najbardziej wporządku, auto w świetnym stanie. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam!

Imię: Lucas
Województwo: mazowieckie
Data: 02.12.2019

Serdecznie polecam Pana Przemka. Jest on uczciwym, rzetelnym i transparentnym sprzedawcą.Gdyby wszyscy w Polsce w ten sposób traktowali klienta to żyłoby się po prostu lepiej A jak podchodzi do interesanta? Klient dostaje szczegółowe informacje o aucie, ewentualne mankamenty czy koszty z tym związane, już na pierwszym spotkaniu czy przez telefon. Pokazuje plusy i minusy danego zakupu dlatego też osoby, które mają wątpliwości czy małą wiedzę o autach mogę w pełni zaufać temu co mówi Pan Przemek. Trzymam kciuki, żeby dalej prowadził Pan biznes w ten sposób i nigdy tego nie zmieniał bo jest Pan wzorowym przykładem. Serdecznie polecam i zachęcam do kontaktu z Premomotors.

Imię: Piotr
Województwo: śląskie
Data: 12.02.2020

Bardzo długo szukałem wymarzonego samochodu, ofert w sieci mnóstwo, a większość, które oglądałem okazywały się ładne tylko na zdjęciach. Mimo sporej odległości postanowiłem wybrać się do Pana Przemka na oględziny Toyoty i od pierwszego kontaktu byłem mile zaskoczony : pewna historia samochodu - zdjęcia szczegółowe na mail, szybka odpowiedź na każde moje pytanie. Szczerze mogę napisać, że oględziny samochodu są w 100% potwierdzeniem opisu ogłoszenia. Nie spotkałem się wcześniej z tak profesjonalnym i szczerym podejściem w temacie sprzedaży samochodu. Polecam każdemu kto szuka pewnego i ładnego samochodu. To na pewno nie ostatnia moja wizyta u Pana Przemka.

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 28.11.2019

Jestem bardzo zadowolony. Polecam usługi Pana Przemka

Imię: Paweł
Województwo: wielkopolskie
Data: 11.02.2020

Polecam wszystkim chcącym kupić auto używane usługi PremoMotors. Pan Przemek to super człowiek, widać, że robi to co lubi i kocha. Odpowiada szczerze i uczciwie na wszystkie pytania. Autko w 100% zgodne z opisem, sprawdzone w ASO VW. W przyszłości chcąc zmienić auto w pierwszej kolejności zapoznam się z aktualną ofertą PremoMotors. PANIE PRZEMKU dziękuję raz jeszcze🙂

Imię: Bartek
Województwo: pomorskie
Data: 27.11.2019

Polecam z czystym sumieniem zakup auta od Pana Przemka. Pełen profesjonalizm - kontakt znakomity, wszystkie informacje, dane poparte stosownymi dokumentami albo zdjęciami (a jest to pierwsze auto kupione od Pana Przemka, więc "marudzenia" z mojej strony trochę było:)), sam przyjazd - oględziny na miejscu i jazda próbna - były w zasadzie tylko formalnością, gdyż wszystko to co było w ogłoszeniu i dokumentach przesyłanych przez Pana Przemka oczywiście było zgodne z rzeczywistością zastaną na miejscu. Kolejne auto mógłbym w zasadzie kupić tylko w oparciu o ogłoszenie i zdjęcia, bo żadnych "niespodzianek" nie należy się spodziewać. Jak zakup auta używanego, to tylko w PREMO MOTORS!

Imię: Dariusz
Województwo: warmińsko-mazurskie
Data: 25.01.2020

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Auto bez jakichkolwiek ukrytych wad. W pełni profesjonalne podejście do Klienta. Widać że odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.

Imię: Michał
Województwo: warmińsko-mazurskie
Data: 22.11.2019

Pierwszy raz szukając auta używanego trafiłem na sprzedającego przy transakcji, z którym stresowałem się nie dlatego, że nie byłem w pełni pewien danego auta, ale dlatego, że wszystko przebiegało tak dobrze, że aż w to nie wierzyłem i obawiałem się, że „zaraz coś wyjdzie” bo to niemożliwe, żeby obsługa i oferta była tak dobra. Ale oczywiście „nic nie wyszło”. Pan Przemek to światełko nadziei na rynku motoryzacyjnym. Rzetelność opisu oferty, dokładne dane w ofercie i wszelkie dodatkowe zaraz po prośbie o nie. Błyskawiczny kontakt telefoniczny i mailowy. Coś niespotykanego nie tylko w porównaniu do innych sprzedawców aut używanych, ale również sprzedawcy autoryzowanych salonów w tym (a może przede wszystkim) marek premium mogliby się uczyć od pana Przemka jak obsługiwać klientów. Samo auto dokładnie takie jak miało być, czyli nietknięte blacharsko, sprawne, z ciągłością serwisu i z fabryczną gwarancją w dobrej cenie.

Imię: Inez
Województwo: mazowieckie
Data: 16.01.2020

Panie Przemku! spełnił pan nasze motoryzacyjne marzenia (a chyba małe nie były😂) auto w 110% zgodne z opisem! Dziękujemy za poświęcony czas i nasze wspaniałe 4x4.

Imię: Damian
Województwo: łódzkie
Data: 06.10.2019

Niespełna rok temu, dzięki Premo Motors, nabyłem swój obecny samochód. Dzisiaj, po 30 tysiącach kilometrów mogę stwierdzić, że była to świetna decyzja. Auto zgodne z opisem, żadnych ukrytych wad. Na uwagę zasługują także: świetne podejście do klienta, pełna transparentność, uprzejmość i uczciwość sprzedawcy. Serdecznie polecam Premo Motors każdemu. Sam w przyszłości zdecyduje się na pomoc Pana Przemka, przy wyborze kolejnego samochodu

Imię: Irek
Województwo: podkarpackie
Data: 15.01.2020

Uczciwie, konkretnie i fachowo. Jeśli kiedyś będę kupował kolejne auto to napewno u Pana Przemka. Bardzo polecam.

Imię: Wioletta
Województwo: zachodnio-pomorskie
Data: 22.09.2019

Z czystym sumieniem polecam Premo Motors! Pan Przemek cierpliwie i rzeczowo udzielał odpowiedzi na każde moje pytanie. Auto można kupować w ciemno, wszystko napewno będzie się zgadzało z tym co jest w opisie!

Imię: Barbara
Województwo: podkarpackie
Data: 02.01.2020

PREMO MOTORS to solidna firma, a to za sprawą jej uczciwego właściciela. Ponadto, Pan Przemysław to sympatyczny, rzetelny i profesjonalny człowiek, dla którego motoryzacja to pasja. Dzięki temu proces zakupu auta przebiegł w niezwykle miłej atmosferze. Zakup auta od PREMO MOTORS to gwarancja satysfakcji i bezpieczeństwa. Polecamy i pozdrawiamy Pana Przemysława serdecznie!

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 05.09.2019

Polecam tego sprzedawcę . Wszystko tak jak w opisie

Imię: Marcin
Województwo: łódzkie
Data: 07.01.2020

Jeśli marzy się Państwu zakup używanego auta bez stresu i obaw, że zostaniecie oszukani przez nieuczciwego sprzedawcę to polecam firmę PremoMotors. Pan Przemysław to sympatyczny, uczciwy i rzetelny profesjonalista. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Wszystkie auta posiadają pełną udokumentowaną historię serwisową i ponadto są dodatkowo sprawdzane na stacji diagnostycznej. Otrzymują Państwo dokładny raport odnośnie stanu technicznego samochodu. Podsumowując jestem bardzo zadowolony z zakupu samochodu w firmie PremoMotors i szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że zakup używanego auta może być równie bezstresowy i pewny jak zakup nowego samochodu w salonie.

Imię: Dorota
Województwo: podkarpackie
Data: 12 08.2019

Nic dodać nic ująć......REWELACJA!!!!! Polecam w 100%.....Pełen profesjonalizm.

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)

 
Czat
1
Close chat
Witaj! Dziękuję za odwiedzenie strony Premo Motors. Jeśli chcesz porozmawiać na żywo, kliknij poniższy przycisk.

Rozpocznij czat