Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.


"Pragniemy wyrazić nasze zadowolenie oraz satysfakcję z dotychczasowej współpracy z firmą Premo Motors. Współpracujemy razem od dwóch lat, do tej pory zakupiliśmy 14 aut. Pan Przemysław Toczkowski jest naszym partnerem biznesowym i to właśnie dzięki firmie Premo Motors możemy cieszyć się bezawaryjną eksploatacją naszych pojazdów. Auta Premo Motors są zawsze sprawdzone, z pełną historią serwisów i raportem rzeczoznawcy.

Polecamy firmę Pana Przemka wszystkim, którzy cenią swój czas oraz solidne i uczciwe podejście do biznesu. Życzymy kolejnych sukcesów mając nadzieję na dalszą współpracę."

Imię: Julia
Województwo: śląskie
Data: 12.05.2022

Piszę tą opinie, w imieniu moich bardzo zadowolonych z zakupu rodziców. Polecają pod każdym względem współpracę z Premo Motors. Obsługa od samego początku do końca na najżywszym poziomie. Samochód idealnie przygotowany, tylko wsiąść i jechać 🙂 
P.S. Czekoladki były pyszne 😜

Imię: Sławomir
Województwo: mazowieckie
Data: 10.04.2022

Gorąco i szczerze polecam !!! Pełen profesjonalizm w każdym calu a do tego miła komunikacja. Samochód podstawiony pod dom czysty zatankowany w pełni sprawny. Pomoc w każdej najmniejszej sprawie. Na pewno skorzystam ponownie i zachęcę innych do skorzystania z usług p. Przemka. Raz jeszcze POLECAM !!!

Imię: Bartosz
Województwo: wielkopolskie
Data: 23.03.2022

Szczerze polecam!!! Szybka rozmowa telefoniczna. Konkretne ustalenia. Umówiony termin oględzin auta. Transakcja w miłej atmosferze.  Auto pewne, sprawdzone. Nie ma mowy o żadnym ukrywaniu wad.  Wysoka kultura osobista sprzedającego. Szczerze polecam.

Imię: Krzysztof
Województwo: wielkopolskie
Data: 02.01.2022

Dziękuje Przemo Motors za szybką i co najważniejsze bezpieczna transakcje zakupu Mercedesa Cla. Auto zgodne z opisem, jest w stanie bardzo dobrym, takim jak zapewniał właściciel ( żadnych niespodzianek ...).
Jak kupować auta używane to POLECAM Pana Przemka i firmę Premo Motors.
Dziękuje i do zobaczenia.

Imię: Ömer
Województwo: łódzkie
Data: 14.12.2021

Wysoka kultura osobista, komunikatywność, rzeczowość - to jedynie niektóre cechy Sprzedającego, o których chce wspomnieć po udanej i sfinalizowanej transakcji zakupu auta. Gorąco polecam !

Imię: Andrzej
Województwo: wielkopolskie
Data: 12.12.2021

Z pełnym przekonaniem polecam zakup auta u Pana Przemysława. Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo miły i uczciwy człowiek.. Auto zgodne z opisem, kontakt z firmą Premo Motors to przyjemność, tak rzadko spotykana w dzisiejszych czasach. Pierwszy raz kupiłem używane auto bez niespodzianek. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam Panie Przemysławie.

Imię: Aneta
Województwo: wielkopolskie
Data: 03.12.2021

Rzetelność ,uczciwość, Dbanie o zadowolenie klienta.

Imię: Grzegorz
Województwo: śląskie
Data: 28.11.2021

Witajcie!
Chciałbym się podzielić swoją opinią na temat doradztwa, kontaktu podczas zakupu, udzielonej pomocy podczas załatwiania formalności.
Przyznam się szczerze, auto które kupiłem od Przemka bylo pierwszym jakie oglądałem, autko na moje życzenie zostało sprawdzone w autoryzowanym serwisie, brak ukrytych wad, bardzo dobry kontakt, mnóstwo cennych wskazówek podczas załatwiania formalności.
Polecam z czystym sumieniem tego Pana!

Imię: Łukasz
Województwo: małopolskie
Data: 24.11.2021

Jestem bardzo zadowolony. Samochodem jeżdżę od siedmiu miesięcy i wszystko jest ok. Pan Przemek załatwił nam wszystko, razem z transportem samochodu pod dom, który też nadzorował aż do momentu przekazania kluczyków. Przed zakupem wysłałem eksperta, żeby sprawdził lakier, podłączył się do komputera i wszędzie pozaglądał. Był zachwycony stanem samochodu, dokumentacji i otwartością Pana Przemka. Mam wrażenie, że kupiłem samochód od kogoś, kto sprawdził go za mnie i szczerze opisał mi jego stan, wady i zalety. Przy następnym samochodzie zacznę poszukiwania od sprawdzenia Waszej strony.

Imię: Łukasz
Województwo: podlaskie
Data: 14.11.2021

Bardzo godny polecenia sprzedawca. Rzeczowy, dokładny, pomocny. Ostatni mój zakup - mercedes - strzał w 10-tkę. Wszelkie pytania wyjaśnione bez zarzutu. Polecam z całego serca -oby więcej takich uczciwych i solidnych sprzedawców na rynku!

Imię: Piotr
Województwo: mazowieckie
Data: 10.11.2021

Krajowe, udokumentowane, pewne, a ponadto starannie wyselekcjonowane auta będące wizytówką sprzedającego. Pan Przemysław stworzył wspaniałą markę, która gorąco polecam. Sfinalizowaliśmy już drugi zakup. Wszystko przebiegło sprawnie, w miłej atmosferze, a kontakt z Panem Przemkiem wzorowy. Gorąco polecam PREMOMOTORS.

Imię: Ewa
Województwo: wielkopolskie
Data: 03.11.2021

Pan Przemek ma bardzo dobre podejście do swojej branży. Stawia na uczciwość , solidność , rzetelność. To ostatnio bardzo rzadko spotykane cechy , zwłaszcza w handlu. Doceniam i polecam. Mam od niego bardzo dobry samochód. Jestem naprawdę zadowolona. Wszystko sprawnie i szybko załatwione. Pierwszy raz kupiłam auto z pełnym bakiem ! ?

Imię: Agnieszka
Województwo: wielkopolskie
Data: 02.11.2021

Witam serdecznie firma Premo Motors fantastyczna.Pan Przemysław to sympatyczny, rzetelny i profesjonalny człowiek, któremu motoryzacja daje dużo satysfakcji i radości. Dzięki temu proces zakupu auta przebiegł w niezwykle miłej atmosferze. Polecam i dziękuję .

Imię: Franciszek
Województwo: małopolskie
Data: 01.11.2021

Jak najbardziej polecam firmę Premo Motors. Właściciel jest osobą rzetelną i uczciwą. Po raz pierwszy zakupiłem auto bez wcześniejszych oględzin i wcale tego nie żałuję, wręcz przeciwnie jestem mega zadowolony z zakupu Volvo XC90. Wyczerpujące informacje na temat stanu samochodu, które przekazał mi Pan Przemek, w 100 % pokryły się z rzeczywistością.

Imię: Sebastian
Województwo: kujawsko-pomorskie
Data: 30.10.2021

Witam!
Po krótce postaram się opisać przebieg zakupu samochodu od Pana Przemka. Od jakiegoś czasu szukałem samochodu dla żony. Pod uwagę brałem używane BMW X5 lub Volvo XC90- zakup nowego przekraczał zakładany budżet. Nastawiony byłem na 2-3 letni samochód z jak najniższym przebiegiem pochodzącym z polskiego salonu sprzedawany na pełna fakturę VAT 23%.
Czytaj dalej Jak się okazało sprawa nie była taka prosta ponieważ samochody sprzedawane na pełną fakturę bardzo szybko znikały. Po pewnym czasie natrafiłem na ogłoszenie premo motors od Pana Przemka (Volvo XC 90)- była to tylko zapowiedź sprzedaży bez zdjęć samochodu. Postanowiłem zadzwonić do sprzedawcy- szybko uzyskałem informację na temat samochodu oraz zdjęcia auta wykonane telefonem. Po krótkim namyśle poprosiłem Pana Przemka o rezerwację samochodu. Okazało się, że samochód będzie dostępny za parę tygodni - kwestie leasingowe pierwszego właściciela. Byłem zdziwiony, że Pan Przemek nie chciał zadatku na poczet transakcji. Po paru tygodniach, kiedy samochód był już dostępny pojechałem z żoną obejrzeć samochód. Wszystko było tak jak w ogłoszeniu. Dalszy przebieg zakupu to już czysta przyjemność.
Z całego serca polecam Premo Motors jako uczciwa i rzetelna firma z profesjonalnym podejściem do klienta.
Pozdrawiam!
Sebastian Cyran

Imię: Michał
Województwo: pomorskie
Data: 26.10.2021

Polecam tego dealera, jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Imię: Wiktor
Województwo: dolnośląskie
Data: 19.10.2021

Polecam Pana Przemyslawa, jest on godnym zaufania sprzedawcą. Zawsze fachowo doradzi i pomoże. Zostałem szczęśliwym posiadaczem samochodu zakupionego w Premo Motors.

Imię: Łukasz
Województwo: wielkopolskie
Data: 08.10.2021

Trzy miesiące temu stałem się posiadaczem samochodu marki Skoda Octavia zakupionego w Premo Motors. Premo Motors to jedyna firma, o której pomyślałem, gdy pojawiła się konieczność zakupu auta bezpiecznego, bezkolizyjnego
i nie posiadającego ukrytych wad. Otóż cztery lata temu mój szwagier nabył od Premo Motors samochód marki Skoda Octavia. Kierując się jego niezwykle pozytywnym doświadczeniem z Premo Motors, nie brałem pod uwagę, abym mógł dokonać zakupu samochodu u innego sprzedawcy. Śmiało można napisać, że właściciel Premo Motors jest symbolem uczciwości i człowiekiem godnym zaufania, który w sposób rzetelny i profesjonalny zajmuje się sprzedażą samochodów, o czym świadczą następujące fakty: przed dokonaniem sprzedaży samochód został sprawdzony w profesjonalnym serwisie; otrzymałem kompletną dokumentację poświadczającą historię serwisową pojazdu;
sprzedawca udzielił mi pełnych informacji na temat samochodu; niemalże w każdej chwili mogłem zwrócić się z jakimkolwiek zapytaniem do sprzedawcy, a wszystko dokładnie i cierpliwie zostało objaśnione. W momencie zakupu samochód został mi przekazany w bardzo dobrym stanie technicznym i estetycznym. Właściciel firmy podchodzi do klienta profesjonalnie i z ogromnym szacunkiem - obsługa klienta na najwyższym poziomie. Opinię napisałem po upływie 3 miesiący od zakupu auta, którym już przejechałem setki kilometrów zarówno w kraju jak i za granicą. Auto sprawnie działa. To już drugie auto w naszej rodzinie, zakupione w Premo Motors i za pewne nieostatnie. Polecam Premo Motors!!!

Imię: Barbara/Arek
Województwo: dolnośląskie
Data: 07.09.2021

Powtórzyłbym się cytując swoją poprzednią pozytywną opinię, dlatego napiszę krótko jeszcze raz. Potrzebujesz pewne auto i nie chcesz nabawić się wrzodów żołądka szukając i sprawdzając oferty na rynku? Zwróć się do firmy Pana Przemka a potem ciesz się nowym nabytkiem tak jak my. PremoMotors jest ?
Serdeczne dzięki Panie Przemku.
Pozdrawiamy.

Imię: Borys
Województwo: małopolskie
Data: 17.07.2021

W Premo Motors kupiłem BMW serii 3 Touring z 2019r. Stan faktyczny samochodu w 100% pokrywał się z opisem. Pan Przemek udzielał na bieżąco informacji dotyczących samochodu, niczego nie zatajał, był cały czas dostępny telefonicznie, udzielał rad i był pomocny. Samochód po miesiącu użytkowania sprawuje się doskonale. Jeśli szukacie Państwo samochodu pewnego, krajowego i ze sprawdzona historią z całego serca polecam firmę Premo Motors.

Imię: Ioan
Województwo: wielkopolski
Data: 10.07.2021

Well, I have to praise Przemek for his high professionalism and reliability. I purchased a Toyota Avensis from him and everything was according to the offer, nothing hidden, nothing "kombinowany". He is one of a kind in this business in Poland, buy your car from him and you will never regret your decision. Thanks a lot once again and good luck in your endeavour, you are a great guy and a open and reliable businessman.

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)