Telefon: 505 423 216

Opinie klientów


Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.

Imię: Monika
Województwo: dolnośląskie
Data: 22.05.2017

Bardzo dziękuję za uczciwą sprzedaż samochodu i za to, że poczekał Pan na formalności ze strony banku. Auto jest dokładnie takie jak Pan go nam przedstawił podczas pierwszego spotkania, Pełna ekspertyza pozwoliła nam szybko podjąć decyzję a i Pana osoba, wzbudzająca zaufanie,do tego się przyczyniła. Serdecznie dziękuję i będę polecać Pana usługi moim znajomym bez obaw. A! bym zapomniała - dziękuję za odebranie nas z dworca PKP :)

Imię: Paweł
Województwo: dolnośląskie
Data: 11.05.2017

Witam wszystkich przyszłych klientów PREMO MOTORS
Nowego samochodu szukałem około miesiąca, jeździłem po Polsce i przeglądałem dogłębnie internet.
Samochód w PREMO MOTORS znalazłem przypadkowo, oferta wydała mi się zbyt piękna aby była prawdziwa.
Pomyślałem firma ta jest 100 km od mojego domu więc pojadę zobaczyć. Pojechałem z żoną i po pięciu minutach wiedziałem, że był to strzał w dziesiątkę ( oczywiście nie mówiąc tego jeszcze sprzedawcy ) Auto całkowicie zgadza sie z... opisem, a nawet więcej, dodatkowy komplet nowych dywaników czekał w bagażniku. Teraz wiem, że zmarnowałem sporo czasu jeżdżąc po dziwnych komisach w których na miejscu prawie zawsze okazywało się, że auto niezgodne z opisem.
Firma PREMO MOTORS prezentuje najwyższy poziom handlu, doradztwo i profesjonalizm, wszechstronna pomoc i życzliwość ze strony Pana Przemysława :):)
P.S. Auto zatankowane do pełna, kto teraz tak sprzedaje ?
Prezenty i cieple slowa na drogę.
Czułem się tam jak stary, dobry przyjaciel.
KAŻDEMU SZCZERZE POLECAM
Pozdrawiam serdecznie Paweł z Wrocławia

Imię: Asia (w imieniu Pana Marka)
Województwo: wielkopolskie
Data: 14.04.2017

Pełen profesjonalizm i bardzo wysoki standard obsługi klienta. Co do samochodu, wypowiemy się po przejechaniu większej ilości kilometrów, ale na pierwszy rzut oka jego stan można określić jako doskonały. Pozdrawiamy!

Imię: Daniel
Województwo: zachodniopomorskie
Data: 08.05.2017 

Nie zostałem klientem Premo Motors tylko dlatego, że zdecydowałem się jednak na większe auto niż to, które oglądałem w Premo Motors, ale jestem tak pozytywnie zaskoczony podejściem sprzedawcy do klienta, że postanowiłem wystawić tu komentarz dla przyszłych kupców. Samochodu szukałem dwa miesiące, w odróżnieniu do większości "uczciwych" sprzedawców w Polsce ten nie próbował absolutnie nic ukrywać, auto, które jak każde używane miało ślady używania było dokładnie opisane, po przyjeździe nic mnie nie zaskoczyło. Auto miało pełną historię, którą potwierdziłem w ASO, wszystko się zgadzało. Po przeglądzie w stacji diagnostycznej mechanik potwierdził wszystko co było opisane, czyli, że lubi się czepiać, ale przy tym aucie nie ma czego... Poza tym sprzedawca był uprzejmy i bardzo cierpliwy, dzwoniłem przed przyjazdem wielokrotnie, zadawałem tysiące pytań, na miejscu też bardzo męczyłem pytaniami i sprawdzaniem, a on z uśmiechem cierpliwie na wszystko odpowiadał, pewnie dlatego, że był pewien tego co sprzedaje a to było widać. Nie wiem jak nowa firma będzie się rozwijała w przyszłości, ale mam nadzieje, że nie zepsuje się jak inne firmy tej branży na rynku i będzie utrzymywała ten poziom co teraz, chciałbym, żeby wszyscy sprzedawcy tak podchodzili do biznesu, wtedy bez obaw można by było kupować używane samochodu u pośredników. Póki co polecam tą firmę na podstawie mojego doświadczenia.

Imię: Marcin
Województwo: dolnośląskie
Data: 21.03.2017

Jestem zadowolony z zakupionego Volkswagena. Ekspertyza była rzetelna, opis na stronie wyczerpujący. Przez pół roku obserwowałem strony z autami, ale nic takiego ciekawego nie było. Pana ofertę zobaczyłem rano, a po południu byłem u Pana i dokonałem zakupu auta. Rzetelny opis i opinia, a tak dużo znaczy. Dziękuję za uczciwość. Pozdrawiam serdecznie.

Imię: Marek
Województwo: dolnośląskie
Data: 12.05.2017

POLECAM W 100% zakupione autko zgodne z opisem ,miła i profesjonalna obsługa.Zachęcam do zakupu samochodów w PREMO MOTORS. Pozdrawiam sprzedającego.

Imię: Artur
Województwo: wielkopolskie
Data: 19.03.2017

Jestem bardzo zadowolony z zakupionej u Państwa Fiesty!!! Świetne autko, polecam wszystkim Premo Motors! Dziękuję.

Imię: Jan
Województwo: mazowieckie
Data: 05.05.2017 

Zakupiony VW Passat był sprawny technicznie i zgodny z opisem oferty sprzedaży, co potwierdziło badanie w stacji diagnostycznej. Potwierdzam solidność firmy i zachęcam do zakupu samochodów w ww. firmie, Jan.

Imię: Ewelina
Województwo: łódzkie
Data: 21.02.2017

Jesteśmy w 100 % zadowoleni z zakupu auta. Rzetelna firma godna polecenia. Opis auta zgodny z stanem faktycznym.Polecam wszystkim zainteresowanym.Pozdrawiam sprzedającego

Imię: Danuta Sobańska
Województwo: wielkopolskie
Data: 30.04.2017 

Solidna i rzetelna firma. Przed zakupem auto sprawdziłam u porządnego fachowca. Stan faktyczny zgodny z opisem. Myślę, że przyjadę bezproblemowo wiele tysięcy kilometrów.

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)

 
Czat
1
Close chat
Witaj! Dziękuję za odwiedzenie strony Premo Motors. Jeśli chcesz porozmawiać na żywo, kliknij poniższy przycisk.

Rozpocznij czat