Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.


"Pragniemy wyrazić nasze zadowolenie oraz satysfakcję z dotychczasowej współpracy z firmą Premo Motors. Współpracujemy razem od dwóch lat, do tej pory zakupiliśmy 14 aut. Pan Przemysław Toczkowski jest naszym partnerem biznesowym i to właśnie dzięki firmie Premo Motors możemy cieszyć się bezawaryjną eksploatacją naszych pojazdów. Auta Premo Motors są zawsze sprawdzone, z pełną historią serwisów i raportem rzeczoznawcy.

Polecamy firmę Pana Przemka wszystkim, którzy cenią swój czas oraz solidne i uczciwe podejście do biznesu. Życzymy kolejnych sukcesów mając nadzieję na dalszą współpracę."

Imię: Mateusz
Województwo: wielkopolskie
Data: 27.05.2018

Dziękuję bardzo za współpracę, samochód idealny, bardzo ładny, zadbany i naprawdę z niewielkim przebiegiem. Kontakt z właścicielem bezproblemowy, naprawdę wart polecenia.

Imię: Paweł
Województwo: wielkopolskie
Data: 28.04.2018

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Przemkiem! Byłem zdecydowany na zakup konkretnego samochodu o ściśle określonych parametrach (marka, model, pojemność, moc silnika, wyposażenie itd.). Swoje preferencje przekazałem Panu Przemkowi, a on natychmiast zaczął poszukiwania, w wyniku których - w ciągu zaledwie tygodnia - udało mu się zaproponować mi aż trzy różne auta. Pan Przemek dokładnie prześledził historię i sprawdził stan tych samochodów, by finalnie dwa z nich odrzucić. Otrzymałem wgląd zarówno w sprawozdanie dot. stanu pojazdu, pełną dokumentację zdjęciową i historię ASO. Na miejscu auto zostało sprawdzone przez profesjonalnego autodoradcę, który tylko potwierdził, iż auto to prawdziwa "perełka". Premo Motors to naprawdę marka pewnych aut używanych, którą od momentu zakupu samochodu polecam swoim znajomym i którą rekomenduję tym wpisem. Jeszcze raz dziękuję za udaną współpracę!

Imię: Darek
Województwo: mazowieckie
Data: 06.04.2018

Pozdrawiam serdecznie! kontakt mega profesjonalny, moja nowa skoda superb jak nówka, sprawdzona pod każdym względem przez profesjonalnego doradcę. Tak powinien działać każdy sprzedawca samochodów !!! Jeszcze raz wielkie dzięki Premo Motors będę polecał !!!

Imię: Ania
Województwo: mazowieckie
Data: 25.03.2018

Z pełnym zaufaniem mogę polecić Pana Przemka. Autko sprawuje się znakomicie.

Imię: Marian
Województwo: wielkopolskie
Data: 18.02.2018

Kupiłem od Pana Przemka samochód jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim ! Uczciwość i profesjonalizm na 5 +

Imię: Dominik
Województwo: wielkopolskie
Data: 14.02.2018

Gdy podjęliśmy decyzję o zakupie samochodu, pomyśleliśmy wyłącznie o PREMO MOTORS. Właściciela firmy PREMO MOTORS znamy wiele lat, to uczciwy, szczery i godny zaufania człowiek. Dlatego też wiedzieliśmy, że PREMO MOTORS jest nam w stanie zagwarantować zakup samochodu bezkolizyjnego, bezpiecznego, nie posiadającego żadnych ukrytych wad technicznych, z pełną trasparentnością dokumentów. Transakcja przebiegła bardzo szybko, zapoznaliśmy się z ofertą sprzedaży na stronie internetowej PREMO MOTORS, wybraliśmy samochód, od razu po obejrzeniu samochodu,  podjęliśmy decyzję o jego zakupie. Obserwując rzetelne i profesjonalne podejście PREMO MOTORS do klienta, wiemy, że PREMO MOTORS jest gwarantem uczciwej sprzedaży.

Imię: Tomasz
Województwo: wielkopolskie
Data: 28.12.2017

Widzialem ogloszenie, Umówiłem sie, Przyjechałem, Zobaczyłem (opinia AS0 BMW), Kupiłem. Wszystko OK.
Tomasz Pajchrowski

Imię: Michał
Województwo: wielkopolskie
Data: 16.12.2017

Na ogłoszenie trafiłem na popularnym serwisie motoryzacyjnym otomoto. Oferta od początku wzbudziła we mnie zaufanie z racji na przejrzystość, pełną dokumentację, wiedzę i przede wszystkim przychylność sprzedającego. Swojego nowego pojazdu na rynku aut używanych szukałem 4 lata. Zwiedziłem Polskę wzdłuż i wszerz, aż w końcu natrafiłem na P. Przemka. Co prawda nauczony doświadczeniem dość wnikliwie sprawdziłem całą historię i samochodu i Premo Motors i od listopada, jestem usatysfakcjonowany zakupem pojazdu u P. Przemka. Całość sprzedaży auta opierała się na wspólnym zaufaniu i partnerstwie. Życzyłbym sobie spotykać więcej takich osób , szczególnie na drodze biznesowej. Samochód wziąłem w Leasing, również sprawność i komunikacja przy załatwianiu wszelkich formalności była na wysokim poziomie. Szybko, sprawnie, uczciwie. W przyszłości poszukując samochodu moim pierwszym ruchem będzie sprawdzenie aktualnej oferty Premo Motors. Dziękuję i do zobaczenia w przyszłości. Pozdrawiam serdecznie.

Imię: Michał
Województwo: dolnośkąskie
Data: 08.12.2017

To był mój pierwszy zakup samochodu i nie wiedziałem, że aż tak trudno kupić auto w dzisiejszych czasach co graniczy z koszmarem. Zdecydowałem się na zakup w dużym wrocławskim komisie i robili wszystko bym nie brał samochodu na leasing i co gorsza nie odbierali telefonu przez co nie doszło do finalizacji zakupu. Widziałem, że chce golfa i tym samym przypadkowo napotkałem na ogłoszenia Pana Przemka w internecie. Kontakt od samego początku był profesjonalny i przyjazny. Podczas przyjazdu Pan Przemek dał mi do dyspozycji wszystkie pojazdy jakie chciałem i mogłem je przetestować bez jego udziału bym sam obiektywnie zdecydował, który mi najbardziej odpowiada, a sam później resztę opowie mi o zaletach i wadach bez owijania w bawełnę co mnie najbardziej przekonało. Dzisiaj jestem użytkownikiem pięknego golfa i polecam wszystkim tego Pana !

Imię: Radek i Sylwia
Województwo: opolskie
Data: 12.11.2017 

W ASO potwierdzono świetny stan samochodu, zgodny 100% z informacją sprzedawcy. Polecamy Pana Przemka szczególnie "niemechanikom", szukającym wiarygodności. Jego otwartość i elastyczność i sprawia, że poczujecie się jak VIP. Powodzenia! My SPOKOJNIE planujemy już daleką podróż z gratami nurkowymi nad ciepłe morze ;-)

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 11.11.2017 

Zdecydowanie polecam auta które sprzedaje Pan Przemysław. Jestem w pełni zadowolonym klientem - kupiłem samochód zgodny z opisem bez jakichkolwiek wad ukrytych - wreszcie żadnego kupowania przysłowiowego kota w worku. Mila obsługa, pełen profesjonalizm i super kontakt!

Imię: Przemysław
Województwo: kujawsko-pomorskie
Data: 24.10.2017 

Transakcja super. Pan Przemek bardzo pomocny przy załatwianiu formalności i autko zakupione cieszy mnie i cała rodzine. Dzieki jeszcze raz. Polecam

Imię: Marcin
Województwo: dolnośląskie
Data: 19.09.2017

Do Pana Przemysława trafiłem przez przypadek przeglądając ogłoszenia na kilku portalach aukcyjnych. Pierwsza myśl oczywiście taka, że to na pewno kolejny "Mirek handlarz" z "bezwypadkowymi igłami". Zupełnie przez przypadek uczciwość sprzedającego i jakość sprzedawanych przez niego aut potwierdziłem z zupełnie niezależnego źródła nie wiedząc, że auto, które oglądałem pochodzi pierwotnie od Pana Przemysława. To była chyba najlepsza rekomendacja dla PremoMotors, przynamniej w mojej ocenie. Auto, które kupiłem jest w stanie bdb+, sprawdzone w ASO, bezkolizyjne, bezwypadkowe z potwierdzoną historią, którą potwierdziłem osobiście w ASO Skody. Sprzedający bardzo pomocny, nienarzucający się przy sprzedaży i cierpliwy, pomimo tego, że dwukrotnie musiał przeze mnie zmieniać plany i zamęczałem go telefonami i smsami. Opisane w internecie auta dokładnie odpowiadają temu co można zobaczyć u Pana Przemka. Jest to osoba, która szanuje czas kupujących nie wciskając kolejnego przypudrowanego szrota. Jeżeli coś było przy aucie robione zostanie to Państwu przedstawione od razu w trakcie spotkania.
Oby utrzymał Pan ten standard jak najdłużej albo najlepiej zawsze.
Z mojej strony polecam PremoMotors wszystkim chcącym kupić SPRAWDZONE auto.

Imię: Bartosz
Województwo: łódzkie
Data: 10.09.2017 

Sprzedawca wiarygodny. Transakcja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami. Stan faktyczny zgodny z opisem samochodu. Polecam sprzedawcę.

Imię: Piotr
Województwo: dolnośląskie
Data: 06.08.2017 

Wszystkie samochody sprzedającego są godne uwagi. Ja osobiście kupiłem Octavie. Na duży plus wykonany wcześniej przegląd w ASO, rzetelny opis czy bardzo dobry kontakt. Widać duże zaangażowanie sprzedającego - to się ceni.

Imię: Łukasz
Województwo:  dolnośląskie
Data: 02.08.2017

Oglądałem wiele aut na rynku, ale bardzo ciężko było znaleźć takie z faktycznym( niskim) przebiegiem i bezkolizyjnością. W Polsce to graniczy z cudem:) Przemek z Premo Motors zaproponował mi właśnie takie auto. Znając Przemka i jego firmę, zdecydowałem się na kupno Audi A5 po jednej rozmowie telefonicznej i zobaczeniu kilku zdjęć. Auto zostało przygotowane do zakupu. Sprawdzenie techniczne auta potwierdziło jego przebieg i bezwypadkowość. Oczywiście polecam współpracę z Premo Motors!!!

Imię: Grzegorz
Województwo: śląskie
Data: 02.08.2017 

Do tej pory szukanie auta używanego przypominało bardziej losowanie dobrego egzemplarza niż zakup kontrolowany, dla mnie osoby która nie jest związana z branżą motoryzacyjną poszukiwanie samochodu to nie lada wyzwanie. Przez blisko pół roku analizowałem który model będzie tym idealnym i jednocześnie nie zrujnuje budżetu domowego. Wybór padł na laguną 3 lub octavią 3. Po kilku dniach szukania na otomoto, aukcja Premo Motors zwróciła moja uwagę ilością informacji w opisie. Po w...stępnej analizie pierwszy telefon, parę minut rzeczowej rozmowy a po chwili Pan Przemek sam od siebie wysłał mi raport z przeglądu w ASO. Po przyjeździe, sprawdziłem auto miernikiem, podjechałem na diagnostykę i nie znalazłem nic do czego mógłbym się przyczepić, wszystko jak w opisie oferty i raporcie. Pozostało tylko kupić.

Ja z rodziną jesteśmy zadowoleni z zakupu i cieszę się że nie wpadłem w ręce typowego handlarza o których mity wszyscy często słyszymy. Bardzo dobre i uczciwe podejście do klienta. Mogę tylko polecić firmę Premo Motors!

Imię: Tomasz
Województwo:mazowieckie
Data: 17.07.2017

Bardzo dobre podejście do klienta, wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów, łatwy kontakt, a przede wszystkim samochód w doskonałym stanie bez żadnych wad ukrytych. Serdecznie polecam

Imię: Agnieszka
Województwo: wielkopolskie
Data: 16.07.2017

Po pół roku poszukiwań wreszcie trafiliśmy na samochód który spełniałby nasze oczekiwania. Samochód taki jak w opisie. Czysty, zadbany i z małym przebiegiem. Pan Przemek okazał się rzetelnym sprzedawcą. Polecam wszystkim wahającym się do zapoznania się z ofertą Premo motors. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję.

Imię: Asia, Łukasz
Województwo: pomorskie
Data: 8.07.2017

Zdecydowaliśmy się na obejrzenie samochodu na miejscu, gdyż zachęciły nas pozytywne komentarze poprzednich nabywców oraz dobry kontakt przedzakupowy. I nie zawiedliśmy się:-) Samochód w pełni zgodny z opisem na stronie i tym, co przez telefon przekazywał sprzedawca. Dodatkowo wykupiony przegląd nie wykazał żadnych wad i nieprawidłowości. Sprzedawca cierpliwie udzielał wyjaśnień przed telefon i od razu przesyłał dodatkowe zdjęcia. Formalności przygotowane na bardzo wysokim poziomie, dzięki czemu udało się dopiąć transakcję w możliwie najkrótszym czasie.

Imię: Andrzej
Województwo: dolnośląskie
Data: 24.06.2017

Sprzedawca do polecenia, auto działa bez zarzutu. Zakupiony samochód zgodny z opisem. Sprzedawca wiarygodny.

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)