Telefon: 505 423 216

Opinie klientów


Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.


"Pragniemy wyrazić nasze zadowolenie oraz satysfakcję z dotychczasowej współpracy z firmą Premo Motors. Współpracujemy razem od dwóch lat, do tej pory zakupiliśmy 14 aut. Pan Przemysław Toczkowski jest naszym partnerem biznesowym i to właśnie dzięki firmie Premo Motors możemy cieszyć się bezawaryjną eksploatacją naszych pojazdów. Auta Premo Motors są zawsze sprawdzone, z pełną historią serwisów i raportem rzeczoznawcy.

Polecamy firmę Pana Przemka wszystkim, którzy cenią swój czas oraz solidne i uczciwe podejście do biznesu. Życzymy kolejnych sukcesów mając nadzieję na dalszą współpracę."

Imię: Sebastian
Województwo: opolskie
Data: 27.05.2019

Nic dodać nic ująć......REWELACJA!!!!! Polecam w 100%.....Pełen profesjonalizm

Imię: Ewelina
Województwo: mazowieckie
Data: 17.05.2019

Trochę nam zeszło z napisaniem opinii ale przynajmniej w tym czasie dokładnie sprawdziliśmy nasze nowe autko :) wszystko sprawne i takie jak to opisał Pan Przemek. Przemiła obsługa i fachowe podejście do klienta. Mamy nadzieję że to nie ostatni zakup w Premo Motors :)

Imię: Beata
Województwo: wielkopolskie
Data: 23.01.2019

Polecam firme PREMO MOTORS.
Pan Przemek bardzo udciwy sprzedawca,których bardzo mało na naszym Rynku samochodowym. Autko bez zarzutów 100% sprawdzone bez wad ukrytych. Jestem bardzo zadowolona z kupna auta od P. Przemka. ??? Polecam gorąco......

Imię: Zygfryd
Województwo: wielkopolskie
Data: 17.05.2019

Od 21 marca 2019 jestem posiadaczem, podkreślam, że szczęśliwym?, Toyoty Auris (tej ze zdjecia).Do dzisiaj z żoną wspominamy komfort dokonywania zakupu za sprawą osobowości Pana Przemyslawa.
Pozdrawiamy i polecamy innym.

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 07.01.2019

Polecam Firmę Premo Motors profesjonalne podejście do klienta niektóre salony spotkane na mojej drodze poszukiwania samochodu mogą się uczyć obsługi od Pana Przemka. Transparentna oferta auta bez ukrywania czegokolwiek , wszystkie dokumenty również pełna historia serwisowa .Bardzo dobra oferta leasingowa w porównaniu z innymi. Cała transakcja szybko , sprawnie , bezproblemowo, Dokładnie tak liczą się fakty a nie obietnice. Wiem gdzie kupię następne auto. Dziękuje bardzo i polecam szukającym pewnego auta.

Imię: Katarzyna i Paweł
Województwo: dolnośląskie
Data: 08.05.2019

Pełen profesjonalizm w sprzedaży aut, obsługa klienta na wysokim poziomie, bezproblemowy kontakt, auta sprawdzone, zadbane. Polecam w 100%.
***na zdjęciu współpracownik Pani Katarzyny oraz Pawła odbierający autko***

Imię: Adrian
Województwo: lubuskie
Data: 23.12.2018

Serdecznie polecam firmę Premo Motors! Profesjonalne podejście Pana Przemka do klienta, super kontakt! Wiarygodny i uczciwy, brak jakichkolwiek obaw przed zakupem. Gorąco polecam i zachęcam do zakupu właśnie tam!

Imię: Magda i Waldek
Województwo: opolskie
Data: 11.04.2019

W prostych słowach.... Polecamy Pana Przemka, firma Premo Motors to wzór do naśladowania??, po raz pierwszy zakup auta nie był stresujący. Auta sprawdzone?, zgodne z deklarowanym opisem. Pan Przemek to facet uczciwy, doskonale zorientowany w temacie, a przy tym uśmiechnięty, sympatyczny, pomocny....
Cały zakup odbył się w niesamowicie miłej atmosferze....
Kolejne autko na pewno kupimy u Pan Przemka!!!!
Gdyby sprzedawał warzywa bylibyśmy klientami każdego dnia?
p.s. opinię powinniśmy wystawić już wcześniej, ale ze względu na zboczenie i charakter prowadzonej działalności musieliśmy dokonać pewnych modyfikacji?? od tygodnia jeździmy bez opamiętania ???
Polecamy!!!!?
Pozdrawiamy Pana Przemka ?
Magda i Waldek

Imię: Maciej
Województwo: pomorskie
Data: 02.01.2019

Dzięki Panie Przemku za piękną G30 (BMW seria 5). Cała transakcja od samego początku aż do momentu odbioru odbyła się bez zarzutu. Auto zastałem absolutnie w stanie w jakim sprzedawca go prezentował. Wszystko w jak najlepszym porządku, profesjonalna obsługa, każde moje wątpliwości/zapytania były z miejsca rozwiewane. Gorąco polecam usługi Pana Przemka wszystkim zainteresowanym zakupem pewnego samochodu!

Imię: Wojtek
Województwo: śląskie
Data: 09.04.2019

Pana Przemka mogę polecić w 100%. Właśnie wczoraj odebrałem moje auto BMW 320d. Wszystko w jak najlepszym porządku, auto zgodne z opisem, Pan Przemek odpowiadał na wszystkie nasze pytania z uśmiechem na twarzy. Auto było sprawdzone w serwisie BMW po którym zdecydowałem kupić auto. W firmie Premo Motors kupiłem pierwsze auto i mam nadzieję, że nie było to ostatnie.

Imię: Kamil
Województwo: lubelskie
Data: 14.12.2018

Serdecznie polecam każdemu kto szuka pojazdu sprawdzonego, nie oszukanego z pełna historia serwisową. Pozdrawiam Panie Przemku ?

Imię: Justyna i Paweł
Województwo: śląskie
Data: 18.03.2019

Wczoraj wraz z mężem zakupiliśmy u Pana Przemka piękną Skodę Octavię. Samochód jest bardzo zadbany, zgodny z opisem sprzedającego. Kontakt świetny, pełen profesjonalizm. Polecamy jak najbardziej sprzedającego!!! Pozdrawiamy, Justyna i Paweł

Imię: Łukasz
Województwo: wielkopolskie
Data: 24.11.2018

Jest takie powiedzenie, że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu. Na szczęście u nas to tylko mit ! Polecam i życzę wszystkim takiego sprzedającego jakim jest Przemek. Uczciwość w jego przypadku to zwykły standard. Dziękujemy za pomoc i super samochód. Pozdrawiamy ?

Imię: Sebastian
Województwo: wielkopolskie
Data: 10.03.2019

dolaczam sie do pozytywnych ocen. swietny kontakt I swietne podejscie do klienta. z auta zakupionego jestem zadowolony. Pozdrawiam

Imię: Małgorzata
Województwo: wielkopolskie
Data: 18.11.2018

Bardzo gorąco polecamy sprzedawcę. Jest to człowiek uczciwy, prawdomówny, rzetelny. Jesteśmy zadowoleni z naszego Punto. Pozdrawiamy serdecznie.

Imię: Marek
Województwo: dolnośląskie
Data: 22.02.2019

Witam - z zakupu Forda Mondeo od Premo Motors, jestem naprawdę zadowolony. Sprzedawca wiarygodny i rzetelny. Transakcja z Panem Przemkiem to przyjemność z zakupu auta. Polecam 

Imię: Ola
Województwo: lubuskie 
Data: 24.10.2018

Gorąco polecam firmę Premo Motors. Widać, że właściciel wie o czym mówi, jest kompetentny i uczciwy, co czyni go jednym z nielicznych tego typu sprzedawców samochodów? Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego Golfa 7 Pozdrawiam serdecznie

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 26.01.2019

Pana Przemyslaw Toczkowski mogę z czystym sumieniem polecić każdemu Jedyny znany mi w pełni uczciwy sprzedawca?Zawsze pomocny, świetny kontakt, pełen profesjonalizm. Zakupiony samochód w pełni zgodny z zapewnieniami sprzedającego co potwierdza dodatkowo pełna dokumentacja choć od niego można kupić w ciemno :) Kolejny zakup w przyszłości z pewnością także w Premo Motors???

Imię: Maciek
Województwo: wielkopolskie 
Data: 24.10.2018

Świetny, szybki kontakt z Przemkiem . Auto są sprawdzane przed kupnem ze wszystkich stron , tak żeby sprzedający i kupujący mieli pewność ze wszystko jest ok. Ponadto model auta na który jestesmy nastawieni jest w kilku propozycjach , chodzi tutaj o wyposażenie i wielkość silnika. Jestem bardzo zadowolony , na 100% kolejne auto również będzie od Przemka . Wszystkim polecam , podejście do sprawy w dzisiejszych czasach wzorowe .
Dzięki i pozdrawiam.

Imię: Łukasz (w imieniu Pana Mieczysława)
Województwo: wielkopolskie
Data: 31.01.2019

Gorąco polecam pana Przemka nareszcie normalny (uczciwy ) sprzedawca aut

Imię: Grzegorz
Województwo: lubuskie
Data: 24.09.2018

Witam, 3 miesiące temu kupiłem u Pana Przemka Peugeota 508. Bardzo polecam zakupy w PREMO MOTORS.

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)

 
Czat
1
Close chat
Witaj! Dziękuję za odwiedzenie strony Premo Motors. Jeśli chcesz porozmawiać na żywo, kliknij poniższy przycisk.

Rozpocznij czat