Telefon: 505 423 216

Opinie klientów


Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.


"Pragniemy wyrazić nasze zadowolenie oraz satysfakcję z dotychczasowej współpracy z firmą Premo Motors. Współpracujemy razem od dwóch lat, do tej pory zakupiliśmy 14 aut. Pan Przemysław Toczkowski jest naszym partnerem biznesowym i to właśnie dzięki firmie Premo Motors możemy cieszyć się bezawaryjną eksploatacją naszych pojazdów. Auta Premo Motors są zawsze sprawdzone, z pełną historią serwisów i raportem rzeczoznawcy.

Polecamy firmę Pana Przemka wszystkim, którzy cenią swój czas oraz solidne i uczciwe podejście do biznesu. Życzymy kolejnych sukcesów mając nadzieję na dalszą współpracę."

Imię: Dariusz
Województwo: warmińsko-mazurskie
Data: 25.01.2020

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Auto bez jakichkolwiek ukrytych wad. W pełni profesjonalne podejście do Klienta. Widać że odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu.

Imię: Inez
Województwo: mazowieckie
Data: 16.01.2020

Panie Przemku! spełnił pan nasze motoryzacyjne marzenia (a chyba małe nie były?) auto w 110% zgodne z opisem! Dziękujemy za poświęcony czas i nasze wspaniałe 4x4.

Imię: Damian
Województwo: łódzkie
Data: 06.10.2019

Niespełna rok temu, dzięki Premo Motors, nabyłem swój obecny samochód. Dzisiaj, po 30 tysiącach kilometrów mogę stwierdzić, że była to świetna decyzja. Auto zgodne z opisem, żadnych ukrytych wad. Na uwagę zasługują także: świetne podejście do klienta, pełna transparentność, uprzejmość i uczciwość sprzedawcy. Serdecznie polecam Premo Motors każdemu. Sam w przyszłości zdecyduje się na pomoc Pana Przemka, przy wyborze kolejnego samochodu

Imię: Irek
Województwo: podkarpackie
Data: 15.01.2020

Uczciwie, konkretnie i fachowo. Jeśli kiedyś będę kupował kolejne auto to napewno u Pana Przemka. Bardzo polecam.

Imię: Wioletta
Województwo: zachodnio-pomorskie
Data: 22.09.2019

Z czystym sumieniem polecam Premo Motors! Pan Przemek cierpliwie i rzeczowo udzielał odpowiedzi na każde moje pytanie. Auto można kupować w ciemno, wszystko napewno będzie się zgadzało z tym co jest w opisie!

Imię: Barbara
Województwo: podkarpackie
Data: 02.01.2020

PREMO MOTORS to solidna firma, a to za sprawą jej uczciwego właściciela. Ponadto, Pan Przemysław to sympatyczny, rzetelny i profesjonalny człowiek, dla którego motoryzacja to pasja. Dzięki temu proces zakupu auta przebiegł w niezwykle miłej atmosferze. Zakup auta od PREMO MOTORS to gwarancja satysfakcji i bezpieczeństwa. Polecamy i pozdrawiamy Pana Przemysława serdecznie!

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 05.09.2019

Polecam tego sprzedawcę . Wszystko tak jak w opisie

Imię: Marcin
Województwo: łódzkie
Data: 07.01.2020

Jeśli marzy się Państwu zakup używanego auta bez stresu i obaw, że zostaniecie oszukani przez nieuczciwego sprzedawcę to polecam firmę PremoMotors. Pan Przemysław to sympatyczny, uczciwy i rzetelny profesjonalista. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Wszystkie auta posiadają pełną udokumentowaną historię serwisową i ponadto są dodatkowo sprawdzane na stacji diagnostycznej. Otrzymują Państwo dokładny raport odnośnie stanu technicznego samochodu. Podsumowując jestem bardzo zadowolony z zakupu samochodu w firmie PremoMotors i szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że zakup używanego auta może być równie bezstresowy i pewny jak zakup nowego samochodu w salonie.

Imię: Dorota
Województwo: podkarpackie
Data: 12 08.2019

Nic dodać nic ująć......REWELACJA!!!!! Polecam w 100%.....Pełen profesjonalizm.

Imię: Kamila
Województwo: dolnośląskie
Data: 06.12.2019

Zakup auta był czystą przyjemnością. Rzadko spotyka się tak życzliwych ludzi jak Pan Przemysław. Pełen profesjonalizm, brawo!

Imię: Patrycja
Województwo: warmińsko-mazurskie
Data: 07. 08.2019

Jak najbardziej polecam! Szukałam długo auta i jestem zadowolona z zakupu. Auto zgodne z opisem. Sprzedawca chętnie odpowiada na wszystkie pytania.

Imię: Sławomir
Województwo: zachodniopomorskie
Data: 04.12.2019

Jestem bardzo zadowolony z zakupu Skody Octavi 3. Auto niewyeksploatowane, pełna dokumentacja. Profesjonalne podejście do tematu. Zakup w lipcu 2019. Miła atmosfera. Serdecznie polecam i pozdrawiam razem ze "szwagrem". Szczecinek.

Imię: Tomasz
Województwo: wielkopolskie
Data: 04. 08.2019

Profesjonalizm i miła obsługa.

Imię: Lucas
Województwo: mazowieckie
Data: 02.12.2019

Serdecznie polecam Pana Przemka. Jest on uczciwym, rzetelnym i transparentnym sprzedawcą.Gdyby wszyscy w Polsce w ten sposób traktowali klienta to żyłoby się po prostu lepiej A jak podchodzi do interesanta? Klient dostaje szczegółowe informacje o aucie, ewentualne mankamenty czy koszty z tym związane, już na pierwszym spotkaniu czy przez telefon. Pokazuje plusy i minusy danego zakupu dlatego też osoby, które mają wątpliwości czy małą wiedzę o autach mogę w pełni zaufać temu co mówi Pan Przemek. Trzymam kciuki, żeby dalej prowadził Pan biznes w ten sposób i nigdy tego nie zmieniał bo jest Pan wzorowym przykładem. Serdecznie polecam i zachęcam do kontaktu z Premomotors.

Imię: Rafał
Województwo: wielkopolskie
Data: 26. 07.2019

Jeśli kupować auto to tylko w Premomotors,. Pierwszy raz spotkałem się z tak uczciwym sprzedawcą, wszystko zgodne z opisem. Profesjonalna obsługa. Polecam ! Dziękuję Panie Przemku.

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 28.11.2019

Jestem bardzo zadowolony. Polecam usługi Pana Przemka

Imię: Darek
Województwo: dolnośląskie
Data: 07.07.2019

Pan Przemysław bardzo profesjonalnie podszedł do transakcji a auto było zgodne z opisem. Zdjęcie po zakupie wyraża więcej niż 1000 słów.

Imię: Bartek
Województwo: pomorskie
Data: 27.11.2019

Polecam z czystym sumieniem zakup auta od Pana Przemka. Pełen profesjonalizm - kontakt znakomity, wszystkie informacje, dane poparte stosownymi dokumentami albo zdjęciami (a jest to pierwsze auto kupione od Pana Przemka, więc "marudzenia" z mojej strony trochę było:)), sam przyjazd - oględziny na miejscu i jazda próbna - były w zasadzie tylko formalnością, gdyż wszystko to co było w ogłoszeniu i dokumentach przesyłanych przez Pana Przemka oczywiście było zgodne z rzeczywistością zastaną na miejscu. Kolejne auto mógłbym w zasadzie kupić tylko w oparciu o ogłoszenie i zdjęcia, bo żadnych "niespodzianek" nie należy się spodziewać. Jak zakup auta używanego, to tylko w PREMO MOTORS!

Imię: Michał Rybicki (w imieniu Pana Pawła oraz Sabiny)
Województwo: zachodniopomrskie
Data: 08.07.2019

Z czystym sumieniem polecam w 100% Pana Przemysława. Profesjonalne podejście do klienta. Mimo wielu telefonów z pytaniami, cierpliwie odpowiadał na wszystkie ( chociaż wysłał pełną dokumentację samochodu na e-mail). Żadnych niespodzianek po przyjeździe auto zgodne z opisem. Dziękujemy Panie Przemku za super auto!
Do zobaczenia przy następnej wymianie samochodu na nowszy! ???

Imię: Michał
Województwo: warmińsko-mazurskie
Data: 22.11.2019

Pierwszy raz szukając auta używanego trafiłem na sprzedającego przy transakcji, z którym stresowałem się nie dlatego, że nie byłem w pełni pewien danego auta, ale dlatego, że wszystko przebiegało tak dobrze, że aż w to nie wierzyłem i obawiałem się, że „zaraz coś wyjdzie” bo to niemożliwe, żeby obsługa i oferta była tak dobra. Ale oczywiście „nic nie wyszło”. Pan Przemek to światełko nadziei na rynku motoryzacyjnym. Rzetelność opisu oferty, dokładne dane w ofercie i wszelkie dodatkowe zaraz po prośbie o nie. Błyskawiczny kontakt telefoniczny i mailowy. Coś niespotykanego nie tylko w porównaniu do innych sprzedawców aut używanych, ale również sprzedawcy autoryzowanych salonów w tym (a może przede wszystkim) marek premium mogliby się uczyć od pana Przemka jak obsługiwać klientów. Samo auto dokładnie takie jak miało być, czyli nietknięte blacharsko, sprawne, z ciągłością serwisu i z fabryczną gwarancją w dobrej cenie.

Imię: Renata
Województwo: śląskie
Data: 21.05.2019

Polecam pełen profesjonalizm w obsłudze klienta mimo dużej odległości było warto .Kontakt z panem Przemkiem na poziomie wysokim otwarty na pytania klienta , poprosiliśmy o dodatkowe zdjęcia w trybie błyskawicznym były odsyłane ?Polecamy Dziękujemy

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)

 
Czat
1
Close chat
Witaj! Dziękuję za odwiedzenie strony Premo Motors. Jeśli chcesz porozmawiać na żywo, kliknij poniższy przycisk.

Rozpocznij czat