Telefon: 505 423 216

Opinie klientów


Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.


"Pragniemy wyrazić nasze zadowolenie oraz satysfakcję z dotychczasowej współpracy z firmą Premo Motors. Współpracujemy razem od dwóch lat, do tej pory zakupiliśmy 14 aut. Pan Przemysław Toczkowski jest naszym partnerem biznesowym i to właśnie dzięki firmie Premo Motors możemy cieszyć się bezawaryjną eksploatacją naszych pojazdów. Auta Premo Motors są zawsze sprawdzone, z pełną historią serwisów i raportem rzeczoznawcy.

Polecamy firmę Pana Przemka wszystkim, którzy cenią swój czas oraz solidne i uczciwe podejście do biznesu. Życzymy kolejnych sukcesów mając nadzieję na dalszą współpracę."

Imię: Marcin
Województwo: dolnośląskie
Data: 19.09.2017

Do Pana Przemysława trafiłem przez przypadek przeglądając ogłoszenia na kilku portalach aukcyjnych. Pierwsza myśl oczywiście taka, że to na pewno kolejny "Mirek handlarz" z "bezwypadkowymi igłami". Zupełnie przez przypadek uczciwość sprzedającego i jakość sprzedawanych przez niego aut potwierdziłem z zupełnie niezależnego źródła nie wiedząc, że auto, które oglądałem pochodzi pierwotnie od Pana Przemysława. To była chyba najlepsza rekomendacja dla PremoMotors, przynamniej w mojej ocenie. Auto, które kupiłem jest w stanie bdb+, sprawdzone w ASO, bezkolizyjne, bezwypadkowe z potwierdzoną historią, którą potwierdziłem osobiście w ASO Skody. Sprzedający bardzo pomocny, nienarzucający się przy sprzedaży i cierpliwy, pomimo tego, że dwukrotnie musiał przeze mnie zmieniać plany i zamęczałem go telefonami i smsami. Opisane w internecie auta dokładnie odpowiadają temu co można zobaczyć u Pana Przemka. Jest to osoba, która szanuje czas kupujących nie wciskając kolejnego przypudrowanego szrota. Jeżeli coś było przy aucie robione zostanie to Państwu przedstawione od razu w trakcie spotkania.
Oby utrzymał Pan ten standard jak najdłużej albo najlepiej zawsze.
Z mojej strony polecam PremoMotors wszystkim chcącym kupić SPRAWDZONE auto.

Imię: Tobiasz
Województwo: wielkopolskie
Data: 11.09.2018

Premo Motors uzytkuje samochod od miesiaca. Moge napisac ze auto poza bardzo bogatym wyposazeniem spisuje sie swietnie pod wzgledem technicznym.. przy obowiazkowej wymianie oleju w skrzyni , potwierdzili ze w aucie nie ma absolutnie nic do naprawy. Polecam Premo Motors!!

Imię: Dominik
Województwo: wielkopolskie
Data: 14.02.2018

Gdy podjęliśmy decyzję o zakupie samochodu, pomyśleliśmy wyłącznie o PREMO MOTORS. Właściciela firmy PREMO MOTORS znamy wiele lat, to uczciwy, szczery i godny zaufania człowiek. Dlatego też wiedzieliśmy, że PREMO MOTORS jest nam w stanie zagwarantować zakup samochodu bezkolizyjnego, bezpiecznego, nie posiadającego żadnych ukrytych wad technicznych, z pełną trasparentnością dokumentów. Transakcja przebiegła bardzo szybko, zapoznaliśmy się z ofertą sprzedaży na stronie internetowej PREMO MOTORS, wybraliśmy samochód, od razu po obejrzeniu samochodu,  podjęliśmy decyzję o jego zakupie. Obserwując rzetelne i profesjonalne podejście PREMO MOTORS do klienta, wiemy, że PREMO MOTORS jest gwarantem uczciwej sprzedaży.

Imię: Małgorzata
Województwo: wielkopolskie
Data: 06.09.2018

Kupiłam od Pana Przemka pięknego golfa kombi z 2016 r. Stan auta bardzo dobry i w uczciwej korelacji jakości do ceny. Cieszę się nim dopiero od kilku godzin, ale myślę, że zadowolenie będzie przez długi lata. Podejście Pana Przemka do oferowania aut sprawdzonych, bezawaryjnych i tylko z udokumentowaną historią jest bardzo ważne i zaważyło na podjęciu decyzji o zakupie właśnie takiego auta.

Imię: Tomasz
Województwo: wielkopolskie
Data: 28.12.2017

Widzialem ogloszenie, Umówiłem sie, Przyjechałem, Zobaczyłem (opinia AS0 BMW), Kupiłem. Wszystko OK.
Tomasz Pajchrowski

Imię: Łukasz
Województwo: pomorskie
Data: 09.07.2018

W sytuacji, kiedy pochodzi się z zagłębia handlarzy aut i auto-haus`ów - nastawienie zdecydowanie nakazuje człowiekowi zwiększyć ostrożność przy potencjalnym zakupie. Po pierwszej telefonicznej rozmowie z Panem Przemkiem jenakże przynajmniej połowa z tych znaków zapytania zniknęła, a pojawiło się poczucie, że może jednak to będzie "to" auto. Pokonana droga i spora ilość kilometrów warte jednak były tego zachodu - wszystko, ale to naprawde wszystko, było zgodne z wceśniejszymi ustaleniami przez telefon. Bardzo miła obsługa, fachowe i ludzkie podejście do tematu; w pełni profesjonalne zaangazowanie i wsparcie oraz poczucie, że robisz biznes z po prostu porządnym człowiekiem - tak mogę zdefiniować Pana Przemka. A samo auto... nic tylko się cieszyć, zalewać bak i połykac kolejne kilometry. So far, so good ))

Imię: Michał
Województwo: dolnośkąskie
Data: 08.12.2017

To był mój pierwszy zakup samochodu i nie wiedziałem, że aż tak trudno kupić auto w dzisiejszych czasach co graniczy z koszmarem. Zdecydowałem się na zakup w dużym wrocławskim komisie i robili wszystko bym nie brał samochodu na leasing i co gorsza nie odbierali telefonu przez co nie doszło do finalizacji zakupu. Widziałem, że chce golfa i tym samym przypadkowo napotkałem na ogłoszenia Pana Przemka w internecie. Kontakt od samego początku był profesjonalny i przyjazny. Podczas przyjazdu Pan Przemek dał mi do dyspozycji wszystkie pojazdy jakie chciałem i mogłem je przetestować bez jego udziału bym sam obiektywnie zdecydował, który mi najbardziej odpowiada, a sam później resztę opowie mi o zaletach i wadach bez owijania w bawełnę co mnie najbardziej przekonało. Dzisiaj jestem użytkownikiem pięknego golfa i polecam wszystkim tego Pana !

Imię: Piotr
Województwo: małopolskie
Data: 09.06.2018

Szukajcie a znajdziecie , tą dewizą życiową powinien się kierować każdy przyszły nabywca swojego wymarzonego czterokołowca Po długich żmudnych poszukiwaniach , tracąc w trakcie resztki nadzieji Pewnego pięknego ranka , zapalając papierosa od papierosa , tysięczny raz odpalając otototomototo , trafiła się ona piękna lśniąca czerwona... Szkoda że Octavia Tak samo zdjęcia jak i opis był zbyt piękny by mógł być prawdziwy . Nauczony doświadczeniem życiowym , że ciężko w życiu trafić na coś lub kogoś prawdziwego i uczciwego, z pewną doza sceptycyzmu podszedłem do tematu . Po sprawdzeniu profilu Przemka i przeczytaniu wielu pozytywnych opinii ,oraz korespondencji mailowej, postanowiłem zaryzykować i zaufać gościowi, którego w życiu na ślipia nie widziałem jak i samej zainteresowanej, Octavi . Nabyłem ten czerwony dyliżans o zacnym wyglądzie , zakup okazał się strzałem w dziesiątkę Cierpliwość kolejny raz okazała się być kluczem do sukcesu . Dlatego polecam z całą stanowczością Przemka , dzięki jego podejściu do klienta, uczciwości , któremu naprawdę można zaufać , a to najważniejsze , gdyż uczciwość w tych czasach to towar deficytowy i na wagę złota 

Imię: Michał
Województwo: wielkopolskie
Data: 16.12.2017

Na ogłoszenie trafiłem na popularnym serwisie motoryzacyjnym otomoto. Oferta od początku wzbudziła we mnie zaufanie z racji na przejrzystość, pełną dokumentację, wiedzę i przede wszystkim przychylność sprzedającego. Swojego nowego pojazdu na rynku aut używanych szukałem 4 lata. Zwiedziłem Polskę wzdłuż i wszerz, aż w końcu natrafiłem na P. Przemka. Co prawda nauczony doświadczeniem dość wnikliwie sprawdziłem całą historię i samochodu i Premo Motors i od listopada, jestem usatysfakcjonowany zakupem pojazdu u P. Przemka. Całość sprzedaży auta opierała się na wspólnym zaufaniu i partnerstwie. Życzyłbym sobie spotykać więcej takich osób , szczególnie na drodze biznesowej. Samochód wziąłem w Leasing, również sprawność i komunikacja przy załatwianiu wszelkich formalności była na wysokim poziomie. Szybko, sprawnie, uczciwie. W przyszłości poszukując samochodu moim pierwszym ruchem będzie sprawdzenie aktualnej oferty Premo Motors. Dziękuję i do zobaczenia w przyszłości. Pozdrawiam serdecznie.

Imię: Mateusz
Województwo: wielkopolskie
Data: 27.05.2018

Dziękuję bardzo za współpracę, samochód idealny, bardzo ładny, zadbany i naprawdę z niewielkim przebiegiem. Kontakt z właścicielem bezproblemowy, naprawdę wart polecenia.

Imię: Radek i Sylwia
Województwo: opolskie
Data: 12.11.2017 

W ASO potwierdzono świetny stan samochodu, zgodny 100% z informacją sprzedawcy. Polecamy Pana Przemka szczególnie "niemechanikom", szukającym wiarygodności. Jego otwartość i elastyczność i sprawia, że poczujecie się jak VIP. Powodzenia! My SPOKOJNIE planujemy już daleką podróż z gratami nurkowymi nad ciepłe morze ;-)

Imię: Piotr
Województwo: lubuskie 
Data: 09.11.2018

Kupiliśmy w maju - czerwcu bieżącego roku Peugeot'a 508 z 2014 roku. Po półrocznej jeździe muszę napisać, że jestem bardzo zadowolony. Auto bardzo dobrze utrzymane, oferta przedstawiona uczciwie i generalnie wszystko OK. Jedyna mała skaza na tym wizerunku, to akumulator, który padł po 4 dniach od zakupu (raczej sprzedający wiedział, że jest padaka, ale podładował mocno przed sprzedażą). Szkoda, że nie było to powiedziane, bo bym podjechał do sklepu kupił nowy i nie byłoby problemu a tak miałem trochę kłopotu bo padł mi na parkingu sklepowym i trzeba było organizować transport i wymianę robić pod sklepem. Ogólnie jednak zakup oceniam bardzo pozytywnie. Kto wie, może po kolejny też wrócę.

Pokaż odpowiedź "Premo Motors"
Przemysław Toczkowski

Panie Piotrze, bardzo dziękuje za pozytywny komentarz. Podchodzę bardzo uczciwie to każdego Klienta i przyznam, że czuje się urażony opisem sytuacji z rozładowanym akumulatorem, głównie dlatego, iż zarzuca mi Pan oszustwo. Zdarzyło się kilka razy, że zakupiłem auto z kompletnie rozładowanym akumulatorem (przez co sam miałem problem z dojazdem:)... każdy został wymieniony na nowy. W praktyce wygada to tak: auta przed zakupem stoją nieużytkowane na placu, w momencie zakupu są przygotowywane dla nabywcy (jeśli nie odpalają akumulatory są podładowywane). Nie jestem informowany o stanie akumulatora w momencie zakupu, nie użytkowałem auta na tyle długo, aby wyłapać problem akumulatora, gdyby tak było proszę mi wierzyć, że poinformowałbym o tym Pana lub wymienił akumulator (w zależności od stanu). Zdaje sobie sprawę, iż moi Klienci wracają zakupionymi autami do domu, często są to długie podróże, nigdy nie celowo nie zrobiłbym czegoś takiego. Jestem odpowiedzialnym sprzedawcą.

Ogromnie się cieszę, że pomimo tej nieprzyjemnej przygody jest Pan zadowolony z zakupu Pequota i mam nadzieje, że autko będzie spisywało się na medal :)

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 11.11.2017 

Zdecydowanie polecam auta które sprzedaje Pan Przemysław. Jestem w pełni zadowolonym klientem - kupiłem samochód zgodny z opisem bez jakichkolwiek wad ukrytych - wreszcie żadnego kupowania przysłowiowego kota w worku. Mila obsługa, pełen profesjonalizm i super kontakt!

Imię: Paweł
Województwo: wielkopolskie
Data: 28.04.2018

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Przemkiem! Byłem zdecydowany na zakup konkretnego samochodu o ściśle określonych parametrach (marka, model, pojemność, moc silnika, wyposażenie itd.). Swoje preferencje przekazałem Panu Przemkowi, a on natychmiast zaczął poszukiwania, w wyniku których - w ciągu zaledwie tygodnia - udało mu się zaproponować mi aż trzy różne auta. Pan Przemek dokładnie prześledził historię i sprawdził stan tych samochodów, by finalnie dwa z nich odrzucić. Otrzymałem wgląd zarówno w sprawozdanie dot. stanu pojazdu, pełną dokumentację zdjęciową i historię ASO. Na miejscu auto zostało sprawdzone przez profesjonalnego autodoradcę, który tylko potwierdził, iż auto to prawdziwa "perełka". Premo Motors to naprawdę marka pewnych aut używanych, którą od momentu zakupu samochodu polecam swoim znajomym i którą rekomenduję tym wpisem. Jeszcze raz dziękuję za udaną współpracę!

Imię: Przemysław
Województwo: kujawsko-pomorskie
Data: 24.10.2017 

Transakcja super. Pan Przemek bardzo pomocny przy załatwianiu formalności i autko zakupione cieszy mnie i cała rodzine. Dzieki jeszcze raz. Polecam

Imię: Darek
Województwo: mazowieckie
Data: 06.04.2018

Pozdrawiam serdecznie! kontakt mega profesjonalny, moja nowa skoda superb jak nówka, sprawdzona pod każdym względem przez profesjonalnego doradcę. Tak powinien działać każdy sprzedawca samochodów !!! Jeszcze raz wielkie dzięki Premo Motors będę polecał !!!

Imię: Bartosz
Województwo: łódzkie
Data: 10.09.2017 

Sprzedawca wiarygodny. Transakcja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami. Stan faktyczny zgodny z opisem samochodu. Polecam sprzedawcę.

Imię: Ania
Województwo: mazowieckie
Data: 25.03.2018

Z pełnym zaufaniem mogę polecić Pana Przemka. Autko sprawuje się znakomicie.

Imię: Piotr
Województwo: dolnośląskie
Data: 06.08.2017 

Wszystkie samochody sprzedającego są godne uwagi. Ja osobiście kupiłem Octavie. Na duży plus wykonany wcześniej przegląd w ASO, rzetelny opis czy bardzo dobry kontakt. Widać duże zaangażowanie sprzedającego - to się ceni.

Imię: Marian
Województwo: wielkopolskie
Data: 18.02.2018

Kupiłem od Pana Przemka samochód jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim ! Uczciwość i profesjonalizm na 5 +

Imię: Grzegorz
Województwo: śląskie
Data: 02.08.2017 

Do tej pory szukanie auta używanego przypominało bardziej losowanie dobrego egzemplarza niż zakup kontrolowany, dla mnie osoby która nie jest związana z branżą motoryzacyjną poszukiwanie samochodu to nie lada wyzwanie. Przez blisko pół roku analizowałem który model będzie tym idealnym i jednocześnie nie zrujnuje budżetu domowego. Wybór padł na laguną 3 lub octavią 3. Po kilku dniach szukania na otomoto, aukcja Premo Motors zwróciła moja uwagę ilością informacji w opisie. Po w...stępnej analizie pierwszy telefon, parę minut rzeczowej rozmowy a po chwili Pan Przemek sam od siebie wysłał mi raport z przeglądu w ASO. Po przyjeździe, sprawdziłem auto miernikiem, podjechałem na diagnostykę i nie znalazłem nic do czego mógłbym się przyczepić, wszystko jak w opisie oferty i raporcie. Pozostało tylko kupić.

Ja z rodziną jesteśmy zadowoleni z zakupu i cieszę się że nie wpadłem w ręce typowego handlarza o których mity wszyscy często słyszymy. Bardzo dobre i uczciwe podejście do klienta. Mogę tylko polecić firmę Premo Motors!

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)

 
Czat
1
Close chat
Witaj! Dziękuję za odwiedzenie strony Premo Motors. Jeśli chcesz porozmawiać na żywo, kliknij poniższy przycisk.

Rozpocznij czat