Telefon: 505 423 216

Opinie klientów


Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.

Imię: Radek i Sylwia
Województwo: opolskie
Data: 12.11.2017 

W ASO potwierdzono świetny stan samochodu, zgodny 100% z informacją sprzedawcy. Polecamy Pana Przemka szczególnie "niemechanikom", szukającym wiarygodności. Jego otwartość i elastyczność i sprawia, że poczujecie się jak VIP. Powodzenia! My SPOKOJNIE planujemy już daleką podróż z gratami nurkowymi nad ciepłe morze ;-)

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 11.11.2017 

Zdecydowanie polecam auta które sprzedaje Pan Przemysław. Jestem w pełni zadowolonym klientem - kupiłem samochód zgodny z opisem bez jakichkolwiek wad ukrytych - wreszcie żadnego kupowania przysłowiowego kota w worku. Mila obsługa, pełen profesjonalizm i super kontakt!

Imię: Andrzej
Województwo: dolnośląskie
Data: 24.06.2017

Sprzedawca do polecenia, auto działa bez zarzutu. Zakupiony samochód zgodny z opisem. Sprzedawca wiarygodny.

Imię: Przemysław
Województwo: kujawsko-pomorskie
Data: 24.10.2017 

Transakcja super. Pan Przemek bardzo pomocny przy załatwianiu formalności i autko zakupione cieszy mnie i cała rodzine. Dzieki jeszcze raz. Polecam

Imię: Paweł
Województwo: mazowieckie
Data: 13.06.2017

Jestem bardzo zadowolony z zakupu Skody Octavi u Pana Toczkowskiego. Do zainteresowania się ofertą skłoniła mnie konkurencyjna cena, opinie kupujących i postawa wobec klienta. Po poznaniu Pana Toczkowskiego i obejrzeniu samochodu wiedziałem, ze znalazłem pewny samochód i rzetelnego sprzedawce. Dziękuję i życzę powodzenia!

Imię: Bartosz
Województwo: łódzkie
Data: 10.09.2017 

Sprzedawca wiarygodny. Transakcja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami. Stan faktyczny zgodny z opisem samochodu. Polecam sprzedawcę.

Imię: Adrian
Województwo: wielkopolskie
Data: 19.05.2017

Jeśli miał bym ocenić Premo Motors w kilku słowach była by to uczciwość, solidność i transparentność. Podejścia do klienta mógł by się uczyć nie jeden oficjalny dealer samochodowy. VW po którego przyjechałem zgadzał się w 100% z opisem w ogłoszeniu a na miejscu został mi dodatkowo udostępniony czujnik lakieru. Przyszłym nabywcom z czystym sumieniem mogę polecić Premo Motors. Pozdrawiam.

Imię: Piotr
Województwo: dolnośląskie
Data: 06.08.2017 

Wszystkie samochody sprzedającego są godne uwagi. Ja osobiście kupiłem Octavie. Na duży plus wykonany wcześniej przegląd w ASO, rzetelny opis czy bardzo dobry kontakt. Widać duże zaangażowanie sprzedającego - to się ceni.

Imię: Blażej
Województwo: wielkopolskie
Data: 23.05.2017

Serdecznie polecam firmę pana Przemysława. Dokonałem zakupu VW Golfa w świetnym stanie, dokładnie takim, jak zostało to opisane w ofercie. Trudno nie odnieść wrażenia, że firma Premo Motors stawia na jakość sprzedawanych samochodów i zadowolenie klientów. Życzę sukcesów!

Imię: Grzegorz
Województwo: śląskie
Data: 02.08.2017 

Do tej pory szukanie auta używanego przypominało bardziej losowanie dobrego egzemplarza niż zakup kontrolowany, dla mnie osoby która nie jest związana z branżą motoryzacyjną poszukiwanie samochodu to nie lada wyzwanie. Przez blisko pół roku analizowałem który model będzie tym idealnym i jednocześnie nie zrujnuje budżetu domowego. Wybór padł na laguną 3 lub octavią 3. Po kilku dniach szukania na otomoto, aukcja Premo Motors zwróciła moja uwagę ilością informacji w opisie. Po w...stępnej analizie pierwszy telefon, parę minut rzeczowej rozmowy a po chwili Pan Przemek sam od siebie wysłał mi raport z przeglądu w ASO. Po przyjeździe, sprawdziłem auto miernikiem, podjechałem na diagnostykę i nie znalazłem nic do czego mógłbym się przyczepić, wszystko jak w opisie oferty i raporcie. Pozostało tylko kupić.

Ja z rodziną jesteśmy zadowoleni z zakupu i cieszę się że nie wpadłem w ręce typowego handlarza o których mity wszyscy często słyszymy. Bardzo dobre i uczciwe podejście do klienta. Mogę tylko polecić firmę Premo Motors!

Imię: Monika
Województwo: dolnośląskie
Data: 22.05.2017

Bardzo dziękuję za uczciwą sprzedaż samochodu i za to, że poczekał Pan na formalności ze strony banku. Auto jest dokładnie takie jak Pan go nam przedstawił podczas pierwszego spotkania, Pełna ekspertyza pozwoliła nam szybko podjąć decyzję a i Pana osoba, wzbudzająca zaufanie,do tego się przyczyniła. Serdecznie dziękuję i będę polecać Pana usługi moim znajomym bez obaw. A! bym zapomniała - dziękuję za odebranie nas z dworca PKP :)

Imię: Łukasz
Województwo:  dolnośląskie
Data: 02.08.2017

Oglądałem wiele aut na rynku, ale bardzo ciężko było znaleźć takie z faktycznym( niskim) przebiegiem i bezkolizyjnością. W Polsce to graniczy z cudem:) Przemek z Premo Motors zaproponował mi właśnie takie auto. Znając Przemka i jego firmę, zdecydowałem się na kupno Audi A5 po jednej rozmowie telefonicznej i zobaczeniu kilku zdjęć. Auto zostało przygotowane do zakupu. Sprawdzenie techniczne auta potwierdziło jego przebieg i bezwypadkowość. Oczywiście polecam współpracę z Premo Motors!!!

Imię: Paweł
Województwo: dolnośląskie
Data: 11.05.2017

Witam wszystkich przyszłych klientów PREMO MOTORS
Nowego samochodu szukałem około miesiąca, jeździłem po Polsce i przeglądałem dogłębnie internet.
Samochód w PREMO MOTORS znalazłem przypadkowo, oferta wydała mi się zbyt piękna aby była prawdziwa.
Pomyślałem firma ta jest 100 km od mojego domu więc pojadę zobaczyć. Pojechałem z żoną i po pięciu minutach wiedziałem, że był to strzał w dziesiątkę ( oczywiście nie mówiąc tego jeszcze sprzedawcy ) Auto całkowicie zgadza sie z... opisem, a nawet więcej, dodatkowy komplet nowych dywaników czekał w bagażniku. Teraz wiem, że zmarnowałem sporo czasu jeżdżąc po dziwnych komisach w których na miejscu prawie zawsze okazywało się, że auto niezgodne z opisem.
Firma PREMO MOTORS prezentuje najwyższy poziom handlu, doradztwo i profesjonalizm, wszechstronna pomoc i życzliwość ze strony Pana Przemysława :):)
P.S. Auto zatankowane do pełna, kto teraz tak sprzedaje ?
Prezenty i cieple slowa na drogę.
Czułem się tam jak stary, dobry przyjaciel.
KAŻDEMU SZCZERZE POLECAM
Pozdrawiam serdecznie Paweł z Wrocławia

Imię: Tomasz
Województwo:mazowieckie
Data: 17.07.2017

Bardzo dobre podejście do klienta, wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów, łatwy kontakt, a przede wszystkim samochód w doskonałym stanie bez żadnych wad ukrytych. Serdecznie polecam

Imię: Daniel
Województwo: zachodniopomorskie
Data: 08.05.2017 

Nie zostałem klientem Premo Motors tylko dlatego, że zdecydowałem się jednak na większe auto niż to, które oglądałem w Premo Motors, ale jestem tak pozytywnie zaskoczony podejściem sprzedawcy do klienta, że postanowiłem wystawić tu komentarz dla przyszłych kupców. Samochodu szukałem dwa miesiące, w odróżnieniu do większości "uczciwych" sprzedawców w Polsce ten nie próbował absolutnie nic ukrywać, auto, które jak każde używane miało ślady używania było dokładnie opisane, po przyjeździe nic mnie nie zaskoczyło. Auto miało pełną historię, którą potwierdziłem w ASO, wszystko się zgadzało. Po przeglądzie w stacji diagnostycznej mechanik potwierdził wszystko co było opisane, czyli, że lubi się czepiać, ale przy tym aucie nie ma czego... Poza tym sprzedawca był uprzejmy i bardzo cierpliwy, dzwoniłem przed przyjazdem wielokrotnie, zadawałem tysiące pytań, na miejscu też bardzo męczyłem pytaniami i sprawdzaniem, a on z uśmiechem cierpliwie na wszystko odpowiadał, pewnie dlatego, że był pewien tego co sprzedaje a to było widać. Nie wiem jak nowa firma będzie się rozwijała w przyszłości, ale mam nadzieje, że nie zepsuje się jak inne firmy tej branży na rynku i będzie utrzymywała ten poziom co teraz, chciałbym, żeby wszyscy sprzedawcy tak podchodzili do biznesu, wtedy bez obaw można by było kupować używane samochodu u pośredników. Póki co polecam tą firmę na podstawie mojego doświadczenia.

Imię: Agnieszka
Województwo: wielkopolskie
Data: 16.07.2017

Po pół roku poszukiwań wreszcie trafiliśmy na samochód który spełniałby nasze oczekiwania. Samochód taki jak w opisie. Czysty, zadbany i z małym przebiegiem. Pan Przemek okazał się rzetelnym sprzedawcą. Polecam wszystkim wahającym się do zapoznania się z ofertą Premo motors. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję.

Imię: Marek
Województwo: dolnośląskie
Data: 12.05.2017

POLECAM W 100% zakupione autko zgodne z opisem ,miła i profesjonalna obsługa.Zachęcam do zakupu samochodów w PREMO MOTORS. Pozdrawiam sprzedającego.

Imię: Asia, Łukasz
Województwo: pomorskie
Data: 8.07.2017

Zdecydowaliśmy się na obejrzenie samochodu na miejscu, gdyż zachęciły nas pozytywne komentarze poprzednich nabywców oraz dobry kontakt przedzakupowy. I nie zawiedliśmy się:-) Samochód w pełni zgodny z opisem na stronie i tym, co przez telefon przekazywał sprzedawca. Dodatkowo wykupiony przegląd nie wykazał żadnych wad i nieprawidłowości. Sprzedawca cierpliwie udzielał wyjaśnień przed telefon i od razu przesyłał dodatkowe zdjęcia. Formalności przygotowane na bardzo wysokim poziomie, dzięki czemu udało się dopiąć transakcję w możliwie najkrótszym czasie.

Imię: Jan
Województwo: mazowieckie
Data: 05.05.2017 

Zakupiony VW Passat był sprawny technicznie i zgodny z opisem oferty sprzedaży, co potwierdziło badanie w stacji diagnostycznej. Potwierdzam solidność firmy i zachęcam do zakupu samochodów w ww. firmie, Jan.

Imię: Łukasz
Województwo: dolnośląskie
Data: 12.06.2017

Pan Przemek wzbudza zaufanie u potencjalnych klientów, takich jak my. Wydaje się uczciwy i póki co nie mamy podstaw by w to wątpić. Auto zgodne z opisem, wygodne i przestronne. Po sprawdzeniu lakieru czujnikiem wykazano, że rzeczywiście jest bezwypadkowe. Transakcja przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. Polecam innym tego sprzedającego! My z zakupu jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiamy i życzymy owocnych sprzedaży i zakupów.

Imię: Danuta Sobańska
Województwo: wielkopolskie
Data: 30.04.2017 

Solidna i rzetelna firma. Przed zakupem auto sprawdziłam u porządnego fachowca. Stan faktyczny zgodny z opisem. Myślę, że przyjadę bezproblemowo wiele tysięcy kilometrów.

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)

 
Czat
1
Close chat
Witaj! Dziękuję za odwiedzenie strony Premo Motors. Jeśli chcesz porozmawiać na żywo, kliknij poniższy przycisk.

Rozpocznij czat