Telefon: 505 423 216

Opinie klientów


Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.

Imię: Kamila
Województwo: dolnośląskie
Data: 06.12.2019

Zakup auta był czystą przyjemnością. Rzadko spotyka się tak życzliwych ludzi jak Pan Przemysław. Pełen profesjonalizm, brawo!

Imię: Sławomir
Województwo: zachodniopomorskie
Data: 04.12.2019

Jestem bardzo zadowolony z zakupu Skody Octavi 3. Auto niewyeksploatowane, pełna dokumentacja. Profesjonalne podejście do tematu. Zakup w lipcu 2019. Miła atmosfera. Serdecznie polecam i pozdrawiam razem ze "szwagrem". Szczecinek.

Imię: Tomasz
Województwo: wielkopolskie
Data: 04. 08.2019

Profesjonalizm i miła obsługa.

Imię: Lucas
Województwo: mazowieckie
Data: 02.12.2019

Serdecznie polecam Pana Przemka. Jest on uczciwym, rzetelnym i transparentnym sprzedawcą.Gdyby wszyscy w Polsce w ten sposób traktowali klienta to żyłoby się po prostu lepiej A jak podchodzi do interesanta? Klient dostaje szczegółowe informacje o aucie, ewentualne mankamenty czy koszty z tym związane, już na pierwszym spotkaniu czy przez telefon. Pokazuje plusy i minusy danego zakupu dlatego też osoby, które mają wątpliwości czy małą wiedzę o autach mogę w pełni zaufać temu co mówi Pan Przemek. Trzymam kciuki, żeby dalej prowadził Pan biznes w ten sposób i nigdy tego nie zmieniał bo jest Pan wzorowym przykładem. Serdecznie polecam i zachęcam do kontaktu z Premomotors.

Imię: Rafał
Województwo: wielkopolskie
Data: 26. 07.2019

Jeśli kupować auto to tylko w Premomotors,. Pierwszy raz spotkałem się z tak uczciwym sprzedawcą, wszystko zgodne z opisem. Profesjonalna obsługa. Polecam ! Dziękuję Panie Przemku.

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 28.11.2019

Jestem bardzo zadowolony. Polecam usługi Pana Przemka

Imię: Darek
Województwo: dolnośląskie
Data: 07.07.2019

Pan Przemysław bardzo profesjonalnie podszedł do transakcji a auto było zgodne z opisem. Zdjęcie po zakupie wyraża więcej niż 1000 słów.

Imię: Bartek
Województwo: pomorskie
Data: 27.11.2019

Polecam z czystym sumieniem zakup auta od Pana Przemka. Pełen profesjonalizm - kontakt znakomity, wszystkie informacje, dane poparte stosownymi dokumentami albo zdjęciami (a jest to pierwsze auto kupione od Pana Przemka, więc "marudzenia" z mojej strony trochę było:)), sam przyjazd - oględziny na miejscu i jazda próbna - były w zasadzie tylko formalnością, gdyż wszystko to co było w ogłoszeniu i dokumentach przesyłanych przez Pana Przemka oczywiście było zgodne z rzeczywistością zastaną na miejscu. Kolejne auto mógłbym w zasadzie kupić tylko w oparciu o ogłoszenie i zdjęcia, bo żadnych "niespodzianek" nie należy się spodziewać. Jak zakup auta używanego, to tylko w PREMO MOTORS!

Imię: Michał Rybicki (w imieniu Pana Pawła oraz Sabiny)
Województwo: zachodniopomrskie
Data: 08.07.2019

Z czystym sumieniem polecam w 100% Pana Przemysława. Profesjonalne podejście do klienta. Mimo wielu telefonów z pytaniami, cierpliwie odpowiadał na wszystkie ( chociaż wysłał pełną dokumentację samochodu na e-mail). Żadnych niespodzianek po przyjeździe auto zgodne z opisem. Dziękujemy Panie Przemku za super auto!
Do zobaczenia przy następnej wymianie samochodu na nowszy! 😀😀😀

Imię: Michał
Województwo: warmińsko-mazurskie
Data: 22.11.2019

Pierwszy raz szukając auta używanego trafiłem na sprzedającego przy transakcji, z którym stresowałem się nie dlatego, że nie byłem w pełni pewien danego auta, ale dlatego, że wszystko przebiegało tak dobrze, że aż w to nie wierzyłem i obawiałem się, że „zaraz coś wyjdzie” bo to niemożliwe, żeby obsługa i oferta była tak dobra. Ale oczywiście „nic nie wyszło”. Pan Przemek to światełko nadziei na rynku motoryzacyjnym. Rzetelność opisu oferty, dokładne dane w ofercie i wszelkie dodatkowe zaraz po prośbie o nie. Błyskawiczny kontakt telefoniczny i mailowy. Coś niespotykanego nie tylko w porównaniu do innych sprzedawców aut używanych, ale również sprzedawcy autoryzowanych salonów w tym (a może przede wszystkim) marek premium mogliby się uczyć od pana Przemka jak obsługiwać klientów. Samo auto dokładnie takie jak miało być, czyli nietknięte blacharsko, sprawne, z ciągłością serwisu i z fabryczną gwarancją w dobrej cenie.

Imię: Renata
Województwo: śląskie
Data: 21.05.2019

Polecam pełen profesjonalizm w obsłudze klienta mimo dużej odległości było warto .Kontakt z panem Przemkiem na poziomie wysokim otwarty na pytania klienta , poprosiliśmy o dodatkowe zdjęcia w trybie błyskawicznym były odsyłane 👌Polecamy Dziękujemy

Imię: Damian
Województwo: łódzkie
Data: 06.10.2019

Niespełna rok temu, dzięki Premo Motors, nabyłem swój obecny samochód. Dzisiaj, po 30 tysiącach kilometrów mogę stwierdzić, że była to świetna decyzja. Auto zgodne z opisem, żadnych ukrytych wad. Na uwagę zasługują także: świetne podejście do klienta, pełna transparentność, uprzejmość i uczciwość sprzedawcy. Serdecznie polecam Premo Motors każdemu. Sam w przyszłości zdecyduje się na pomoc Pana Przemka, przy wyborze kolejnego samochodu

Imię: Sebastian
Województwo: opolskie
Data: 27.05.2019

Nic dodać nic ująć......REWELACJA!!!!! Polecam w 100%.....Pełen profesjonalizm

Imię: Wioletta
Województwo: zachodnio-pomorskie
Data: 22.09.2019

Z czystym sumieniem polecam Premo Motors! Pan Przemek cierpliwie i rzeczowo udzielał odpowiedzi na każde moje pytanie. Auto można kupować w ciemno, wszystko napewno będzie się zgadzało z tym co jest w opisie!

Imię: Ewelina
Województwo: mazowieckie
Data: 17.05.2019

Trochę nam zeszło z napisaniem opinii ale przynajmniej w tym czasie dokładnie sprawdziliśmy nasze nowe autko :) wszystko sprawne i takie jak to opisał Pan Przemek. Przemiła obsługa i fachowe podejście do klienta. Mamy nadzieję że to nie ostatni zakup w Premo Motors :)

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 05.09.2019

Polecam tego sprzedawcę . Wszystko tak jak w opisie

Imię: Zygfryd
Województwo: wielkopolskie
Data: 17.05.2019

Od 21 marca 2019 jestem posiadaczem, podkreślam, że szczęśliwym😁, Toyoty Auris (tej ze zdjecia).Do dzisiaj z żoną wspominamy komfort dokonywania zakupu za sprawą osobowości Pana Przemyslawa.
Pozdrawiamy i polecamy innym.

Imię: Dorota
Województwo: podkarpackie
Data: 12 08.2019

Nic dodać nic ująć......REWELACJA!!!!! Polecam w 100%.....Pełen profesjonalizm.

Imię: Katarzyna i Paweł
Województwo: dolnośląskie
Data: 08.05.2019

Pełen profesjonalizm w sprzedaży aut, obsługa klienta na wysokim poziomie, bezproblemowy kontakt, auta sprawdzone, zadbane. Polecam w 100%.
***na zdjęciu współpracownik Pani Katarzyny oraz Pawła odbierający autko***

Imię: Patrycja
Województwo: warmińsko-mazurskie
Data: 07. 08.2019

Jak najbardziej polecam! Szukałam długo auta i jestem zadowolona z zakupu. Auto zgodne z opisem. Sprzedawca chętnie odpowiada na wszystkie pytania.

Imię: Magda i Waldek
Województwo: opolskie
Data: 11.04.2019

W prostych słowach.... Polecamy Pana Przemka, firma Premo Motors to wzór do naśladowania👏👏, po raz pierwszy zakup auta nie był stresujący. Auta sprawdzone🧐, zgodne z deklarowanym opisem. Pan Przemek to facet uczciwy, doskonale zorientowany w temacie, a przy tym uśmiechnięty, sympatyczny, pomocny....
Cały zakup odbył się w niesamowicie miłej atmosferze....
Kolejne autko na pewno kupimy u Pan Przemka!!!!
Gdyby sprzedawał warzywa bylibyśmy klientami każdego dnia😉
p.s. opinię powinniśmy wystawić już wcześniej, ale ze względu na zboczenie i charakter prowadzonej działalności musieliśmy dokonać pewnych modyfikacji🤪🍀 od tygodnia jeździmy bez opamiętania 😂😂😂
Polecamy!!!!👏
Pozdrawiamy Pana Przemka 👈
Magda i Waldek

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)

 
Czat
1
Close chat
Witaj! Dziękuję za odwiedzenie strony Premo Motors. Jeśli chcesz porozmawiać na żywo, kliknij poniższy przycisk.

Rozpocznij czat