Telefon: 505 423 216

Opinie klientów


Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.

Imię: Damian
Województwo: łódzkie
Data: 06.10.2019

Niespełna rok temu, dzięki Premo Motors, nabyłem swój obecny samochód. Dzisiaj, po 30 tysiącach kilometrów mogę stwierdzić, że była to świetna decyzja. Auto zgodne z opisem, żadnych ukrytych wad. Na uwagę zasługują także: świetne podejście do klienta, pełna transparentność, uprzejmość i uczciwość sprzedawcy. Serdecznie polecam Premo Motors każdemu. Sam w przyszłości zdecyduje się na pomoc Pana Przemka, przy wyborze kolejnego samochodu

Imię: Wioletta
Województwo: zachodnio-pomorskie
Data: 22.09.2019

Z czystym sumieniem polecam Premo Motors! Pan Przemek cierpliwie i rzeczowo udzielał odpowiedzi na każde moje pytanie. Auto można kupować w ciemno, wszystko napewno będzie się zgadzało z tym co jest w opisie!

Imię: Ewelina
Województwo: mazowieckie
Data: 17.05.2019

Trochę nam zeszło z napisaniem opinii ale przynajmniej w tym czasie dokładnie sprawdziliśmy nasze nowe autko :) wszystko sprawne i takie jak to opisał Pan Przemek. Przemiła obsługa i fachowe podejście do klienta. Mamy nadzieję że to nie ostatni zakup w Premo Motors :)

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 05.09.2019

Polecam tego sprzedawcę . Wszystko tak jak w opisie

Imię: Zygfryd
Województwo: wielkopolskie
Data: 17.05.2019

Od 21 marca 2019 jestem posiadaczem, podkreślam, że szczęśliwym😁, Toyoty Auris (tej ze zdjecia).Do dzisiaj z żoną wspominamy komfort dokonywania zakupu za sprawą osobowości Pana Przemyslawa.
Pozdrawiamy i polecamy innym.

Imię: Dorota
Województwo: podkarpackie
Data: 12 08.2019

Nic dodać nic ująć......REWELACJA!!!!! Polecam w 100%.....Pełen profesjonalizm.

Imię: Katarzyna i Paweł
Województwo: dolnośląskie
Data: 08.05.2019

Pełen profesjonalizm w sprzedaży aut, obsługa klienta na wysokim poziomie, bezproblemowy kontakt, auta sprawdzone, zadbane. Polecam w 100%.
***na zdjęciu współpracownik Pani Katarzyny oraz Pawła odbierający autko***

Imię: Patrycja
Województwo: warmińsko-mazurskie
Data: 07. 08.2019

Jak najbardziej polecam! Szukałam długo auta i jestem zadowolona z zakupu. Auto zgodne z opisem. Sprzedawca chętnie odpowiada na wszystkie pytania.

Imię: Magda i Waldek
Województwo: opolskie
Data: 11.04.2019

W prostych słowach.... Polecamy Pana Przemka, firma Premo Motors to wzór do naśladowania👏👏, po raz pierwszy zakup auta nie był stresujący. Auta sprawdzone🧐, zgodne z deklarowanym opisem. Pan Przemek to facet uczciwy, doskonale zorientowany w temacie, a przy tym uśmiechnięty, sympatyczny, pomocny....
Cały zakup odbył się w niesamowicie miłej atmosferze....
Kolejne autko na pewno kupimy u Pan Przemka!!!!
Gdyby sprzedawał warzywa bylibyśmy klientami każdego dnia😉
p.s. opinię powinniśmy wystawić już wcześniej, ale ze względu na zboczenie i charakter prowadzonej działalności musieliśmy dokonać pewnych modyfikacji🤪🍀 od tygodnia jeździmy bez opamiętania 😂😂😂
Polecamy!!!!👏
Pozdrawiamy Pana Przemka 👈
Magda i Waldek

Imię: Tomasz
Województwo: wielkopolskie
Data: 04. 08.2019

Profesjonalizm i miła obsługa.

Imię: Wojtek
Województwo: śląskie
Data: 09.04.2019

Pana Przemka mogę polecić w 100%. Właśnie wczoraj odebrałem moje auto BMW 320d. Wszystko w jak najlepszym porządku, auto zgodne z opisem, Pan Przemek odpowiadał na wszystkie nasze pytania z uśmiechem na twarzy. Auto było sprawdzone w serwisie BMW po którym zdecydowałem kupić auto. W firmie Premo Motors kupiłem pierwsze auto i mam nadzieję, że nie było to ostatnie.

Imię: Rafał
Województwo: wielkopolskie
Data: 26. 07.2019

Jeśli kupować auto to tylko w Premomotors,. Pierwszy raz spotkałem się z tak uczciwym sprzedawcą, wszystko zgodne z opisem. Profesjonalna obsługa. Polecam ! Dziękuję Panie Przemku.

Imię: Justyna i Paweł
Województwo: śląskie
Data: 18.03.2019

Wczoraj wraz z mężem zakupiliśmy u Pana Przemka piękną Skodę Octavię. Samochód jest bardzo zadbany, zgodny z opisem sprzedającego. Kontakt świetny, pełen profesjonalizm. Polecamy jak najbardziej sprzedającego!!! Pozdrawiamy, Justyna i Paweł

Imię: Darek
Województwo: dolnośląskie
Data: 07.07.2019

Pan Przemysław bardzo profesjonalnie podszedł do transakcji a auto było zgodne z opisem. Zdjęcie po zakupie wyraża więcej niż 1000 słów.

Imię: Sebastian
Województwo: wielkopolskie
Data: 10.03.2019

dolaczam sie do pozytywnych ocen. swietny kontakt I swietne podejscie do klienta. z auta zakupionego jestem zadowolony. Pozdrawiam

Imię: Michał Rybicki (w imieniu Pana Pawła oraz Sabiny)
Województwo: zachodniopomrskie
Data: 08.07.2019

Z czystym sumieniem polecam w 100% Pana Przemysława. Profesjonalne podejście do klienta. Mimo wielu telefonów z pytaniami, cierpliwie odpowiadał na wszystkie ( chociaż wysłał pełną dokumentację samochodu na e-mail). Żadnych niespodzianek po przyjeździe auto zgodne z opisem. Dziękujemy Panie Przemku za super auto!
Do zobaczenia przy następnej wymianie samochodu na nowszy! 😀😀😀

Imię: Marek
Województwo: dolnośląskie
Data: 22.02.2019

Witam - z zakupu Forda Mondeo od Premo Motors, jestem naprawdę zadowolony. Sprzedawca wiarygodny i rzetelny. Transakcja z Panem Przemkiem to przyjemność z zakupu auta. Polecam 

Imię: Renata
Województwo: śląskie
Data: 21.05.2019

Polecam pełen profesjonalizm w obsłudze klienta mimo dużej odległości było warto .Kontakt z panem Przemkiem na poziomie wysokim otwarty na pytania klienta , poprosiliśmy o dodatkowe zdjęcia w trybie błyskawicznym były odsyłane 👌Polecamy Dziękujemy

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 26.01.2019

Pana Przemyslaw Toczkowski mogę z czystym sumieniem polecić każdemu Jedyny znany mi w pełni uczciwy sprzedawca👍Zawsze pomocny, świetny kontakt, pełen profesjonalizm. Zakupiony samochód w pełni zgodny z zapewnieniami sprzedającego co potwierdza dodatkowo pełna dokumentacja choć od niego można kupić w ciemno :) Kolejny zakup w przyszłości z pewnością także w Premo Motors👍👍👍

Imię: Sebastian
Województwo: opolskie
Data: 27.05.2019

Nic dodać nic ująć......REWELACJA!!!!! Polecam w 100%.....Pełen profesjonalizm

Imię: Łukasz (w imieniu Pana Mieczysława)
Województwo: wielkopolskie
Data: 31.01.2019

Gorąco polecam pana Przemka nareszcie normalny (uczciwy ) sprzedawca aut

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)

 
Czat
1
Close chat
Witaj! Dziękuję za odwiedzenie strony Premo Motors. Jeśli chcesz porozmawiać na żywo, kliknij poniższy przycisk.

Rozpocznij czat