Telefon: 505 423 216

Opinie klientów


Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.

Imię: Dominik
Województwo: wielkopolskie
Data: 14.02.2018

Gdy podjęliśmy decyzję o zakupie samochodu, pomyśleliśmy wyłącznie o PREMO MOTORS. Właściciela firmy PREMO MOTORS znamy wiele lat, to uczciwy, szczery i godny zaufania człowiek. Dlatego też wiedzieliśmy, że PREMO MOTORS jest nam w stanie zagwarantować zakup samochodu bezkolizyjnego, bezpiecznego, nie posiadającego żadnych ukrytych wad technicznych, z pełną trasparentnością dokumentów. Transakcja przebiegła bardzo szybko, zapoznaliśmy się z ofertą sprzedaży na stronie internetowej PREMO MOTORS, wybraliśmy samochód, od razu po obejrzeniu samochodu,  podjęliśmy decyzję o jego zakupie. Obserwując rzetelne i profesjonalne podejście PREMO MOTORS do klienta, wiemy, że PREMO MOTORS jest gwarantem uczciwej sprzedaży.

Imię: Tomasz
Województwo: wielkopolskie
Data: 28.12.2017

Widzialem ogloszenie, Umówiłem sie, Przyjechałem, Zobaczyłem (opinia AS0 BMW), Kupiłem. Wszystko OK.
Tomasz Pajchrowski

Imię: Tomasz
Województwo:mazowieckie
Data: 17.07.2017

Bardzo dobre podejście do klienta, wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów, łatwy kontakt, a przede wszystkim samochód w doskonałym stanie bez żadnych wad ukrytych. Serdecznie polecam

Imię: Michał
Województwo: dolnośkąskie
Data: 08.12.2017

To był mój pierwszy zakup samochodu i nie wiedziałem, że aż tak trudno kupić auto w dzisiejszych czasach co graniczy z koszmarem. Zdecydowałem się na zakup w dużym wrocławskim komisie i robili wszystko bym nie brał samochodu na leasing i co gorsza nie odbierali telefonu przez co nie doszło do finalizacji zakupu. Widziałem, że chce golfa i tym samym przypadkowo napotkałem na ogłoszenia Pana Przemka w internecie. Kontakt od samego początku był profesjonalny i przyjazny. Podczas przyjazdu Pan Przemek dał mi do dyspozycji wszystkie pojazdy jakie chciałem i mogłem je przetestować bez jego udziału bym sam obiektywnie zdecydował, który mi najbardziej odpowiada, a sam później resztę opowie mi o zaletach i wadach bez owijania w bawełnę co mnie najbardziej przekonało. Dzisiaj jestem użytkownikiem pięknego golfa i polecam wszystkim tego Pana !

Imię: Agnieszka
Województwo: wielkopolskie
Data: 16.07.2017

Po pół roku poszukiwań wreszcie trafiliśmy na samochód który spełniałby nasze oczekiwania. Samochód taki jak w opisie. Czysty, zadbany i z małym przebiegiem. Pan Przemek okazał się rzetelnym sprzedawcą. Polecam wszystkim wahającym się do zapoznania się z ofertą Premo motors. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję.

Imię: Michał
Województwo: wielkopolskie
Data: 16.12.2017

Na ogłoszenie trafiłem na popularnym serwisie motoryzacyjnym otomoto. Oferta od początku wzbudziła we mnie zaufanie z racji na przejrzystość, pełną dokumentację, wiedzę i przede wszystkim przychylność sprzedającego. Swojego nowego pojazdu na rynku aut używanych szukałem 4 lata. Zwiedziłem Polskę wzdłuż i wszerz, aż w końcu natrafiłem na P. Przemka. Co prawda nauczony doświadczeniem dość wnikliwie sprawdziłem całą historię i samochodu i Premo Motors i od listopada, jestem usatysfakcjonowany zakupem pojazdu u P. Przemka. Całość sprzedaży auta opierała się na wspólnym zaufaniu i partnerstwie. Życzyłbym sobie spotykać więcej takich osób , szczególnie na drodze biznesowej. Samochód wziąłem w Leasing, również sprawność i komunikacja przy załatwianiu wszelkich formalności była na wysokim poziomie. Szybko, sprawnie, uczciwie. W przyszłości poszukując samochodu moim pierwszym ruchem będzie sprawdzenie aktualnej oferty Premo Motors. Dziękuję i do zobaczenia w przyszłości. Pozdrawiam serdecznie.

Imię: Asia, Łukasz
Województwo: pomorskie
Data: 8.07.2017

Zdecydowaliśmy się na obejrzenie samochodu na miejscu, gdyż zachęciły nas pozytywne komentarze poprzednich nabywców oraz dobry kontakt przedzakupowy. I nie zawiedliśmy się:-) Samochód w pełni zgodny z opisem na stronie i tym, co przez telefon przekazywał sprzedawca. Dodatkowo wykupiony przegląd nie wykazał żadnych wad i nieprawidłowości. Sprzedawca cierpliwie udzielał wyjaśnień przed telefon i od razu przesyłał dodatkowe zdjęcia. Formalności przygotowane na bardzo wysokim poziomie, dzięki czemu udało się dopiąć transakcję w możliwie najkrótszym czasie.

Imię: Radek i Sylwia
Województwo: opolskie
Data: 12.11.2017 

W ASO potwierdzono świetny stan samochodu, zgodny 100% z informacją sprzedawcy. Polecamy Pana Przemka szczególnie "niemechanikom", szukającym wiarygodności. Jego otwartość i elastyczność i sprawia, że poczujecie się jak VIP. Powodzenia! My SPOKOJNIE planujemy już daleką podróż z gratami nurkowymi nad ciepłe morze ;-)

Imię: Łukasz
Województwo: dolnośląskie
Data: 12.06.2017

Pan Przemek wzbudza zaufanie u potencjalnych klientów, takich jak my. Wydaje się uczciwy i póki co nie mamy podstaw by w to wątpić. Auto zgodne z opisem, wygodne i przestronne. Po sprawdzeniu lakieru czujnikiem wykazano, że rzeczywiście jest bezwypadkowe. Transakcja przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze. Polecam innym tego sprzedającego! My z zakupu jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiamy i życzymy owocnych sprzedaży i zakupów.

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 11.11.2017 

Zdecydowanie polecam auta które sprzedaje Pan Przemysław. Jestem w pełni zadowolonym klientem - kupiłem samochód zgodny z opisem bez jakichkolwiek wad ukrytych - wreszcie żadnego kupowania przysłowiowego kota w worku. Mila obsługa, pełen profesjonalizm i super kontakt!

Imię: Andrzej
Województwo: dolnośląskie
Data: 24.06.2017

Sprzedawca do polecenia, auto działa bez zarzutu. Zakupiony samochód zgodny z opisem. Sprzedawca wiarygodny.

Imię: Przemysław
Województwo: kujawsko-pomorskie
Data: 24.10.2017 

Transakcja super. Pan Przemek bardzo pomocny przy załatwianiu formalności i autko zakupione cieszy mnie i cała rodzine. Dzieki jeszcze raz. Polecam

Imię: Paweł
Województwo: mazowieckie
Data: 13.06.2017

Jestem bardzo zadowolony z zakupu Skody Octavi u Pana Toczkowskiego. Do zainteresowania się ofertą skłoniła mnie konkurencyjna cena, opinie kupujących i postawa wobec klienta. Po poznaniu Pana Toczkowskiego i obejrzeniu samochodu wiedziałem, ze znalazłem pewny samochód i rzetelnego sprzedawce. Dziękuję i życzę powodzenia!

Imię: Bartosz
Województwo: łódzkie
Data: 10.09.2017 

Sprzedawca wiarygodny. Transakcja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami. Stan faktyczny zgodny z opisem samochodu. Polecam sprzedawcę.

Imię: Adrian
Województwo: wielkopolskie
Data: 19.05.2017

Jeśli miał bym ocenić Premo Motors w kilku słowach była by to uczciwość, solidność i transparentność. Podejścia do klienta mógł by się uczyć nie jeden oficjalny dealer samochodowy. VW po którego przyjechałem zgadzał się w 100% z opisem w ogłoszeniu a na miejscu został mi dodatkowo udostępniony czujnik lakieru. Przyszłym nabywcom z czystym sumieniem mogę polecić Premo Motors. Pozdrawiam.

Imię: Piotr
Województwo: dolnośląskie
Data: 06.08.2017 

Wszystkie samochody sprzedającego są godne uwagi. Ja osobiście kupiłem Octavie. Na duży plus wykonany wcześniej przegląd w ASO, rzetelny opis czy bardzo dobry kontakt. Widać duże zaangażowanie sprzedającego - to się ceni.

Imię: Blażej
Województwo: wielkopolskie
Data: 23.05.2017

Serdecznie polecam firmę pana Przemysława. Dokonałem zakupu VW Golfa w świetnym stanie, dokładnie takim, jak zostało to opisane w ofercie. Trudno nie odnieść wrażenia, że firma Premo Motors stawia na jakość sprzedawanych samochodów i zadowolenie klientów. Życzę sukcesów!

Imię: Grzegorz
Województwo: śląskie
Data: 02.08.2017 

Do tej pory szukanie auta używanego przypominało bardziej losowanie dobrego egzemplarza niż zakup kontrolowany, dla mnie osoby która nie jest związana z branżą motoryzacyjną poszukiwanie samochodu to nie lada wyzwanie. Przez blisko pół roku analizowałem który model będzie tym idealnym i jednocześnie nie zrujnuje budżetu domowego. Wybór padł na laguną 3 lub octavią 3. Po kilku dniach szukania na otomoto, aukcja Premo Motors zwróciła moja uwagę ilością informacji w opisie. Po w...stępnej analizie pierwszy telefon, parę minut rzeczowej rozmowy a po chwili Pan Przemek sam od siebie wysłał mi raport z przeglądu w ASO. Po przyjeździe, sprawdziłem auto miernikiem, podjechałem na diagnostykę i nie znalazłem nic do czego mógłbym się przyczepić, wszystko jak w opisie oferty i raporcie. Pozostało tylko kupić.

Ja z rodziną jesteśmy zadowoleni z zakupu i cieszę się że nie wpadłem w ręce typowego handlarza o których mity wszyscy często słyszymy. Bardzo dobre i uczciwe podejście do klienta. Mogę tylko polecić firmę Premo Motors!

Imię: Monika
Województwo: dolnośląskie
Data: 22.05.2017

Bardzo dziękuję za uczciwą sprzedaż samochodu i za to, że poczekał Pan na formalności ze strony banku. Auto jest dokładnie takie jak Pan go nam przedstawił podczas pierwszego spotkania, Pełna ekspertyza pozwoliła nam szybko podjąć decyzję a i Pana osoba, wzbudzająca zaufanie,do tego się przyczyniła. Serdecznie dziękuję i będę polecać Pana usługi moim znajomym bez obaw. A! bym zapomniała - dziękuję za odebranie nas z dworca PKP :)

Imię: Łukasz
Województwo:  dolnośląskie
Data: 02.08.2017

Oglądałem wiele aut na rynku, ale bardzo ciężko było znaleźć takie z faktycznym( niskim) przebiegiem i bezkolizyjnością. W Polsce to graniczy z cudem:) Przemek z Premo Motors zaproponował mi właśnie takie auto. Znając Przemka i jego firmę, zdecydowałem się na kupno Audi A5 po jednej rozmowie telefonicznej i zobaczeniu kilku zdjęć. Auto zostało przygotowane do zakupu. Sprawdzenie techniczne auta potwierdziło jego przebieg i bezwypadkowość. Oczywiście polecam współpracę z Premo Motors!!!

Imię: Paweł
Województwo: dolnośląskie
Data: 11.05.2017

Witam wszystkich przyszłych klientów PREMO MOTORS
Nowego samochodu szukałem około miesiąca, jeździłem po Polsce i przeglądałem dogłębnie internet.
Samochód w PREMO MOTORS znalazłem przypadkowo, oferta wydała mi się zbyt piękna aby była prawdziwa.
Pomyślałem firma ta jest 100 km od mojego domu więc pojadę zobaczyć. Pojechałem z żoną i po pięciu minutach wiedziałem, że był to strzał w dziesiątkę ( oczywiście nie mówiąc tego jeszcze sprzedawcy ) Auto całkowicie zgadza sie z... opisem, a nawet więcej, dodatkowy komplet nowych dywaników czekał w bagażniku. Teraz wiem, że zmarnowałem sporo czasu jeżdżąc po dziwnych komisach w których na miejscu prawie zawsze okazywało się, że auto niezgodne z opisem.
Firma PREMO MOTORS prezentuje najwyższy poziom handlu, doradztwo i profesjonalizm, wszechstronna pomoc i życzliwość ze strony Pana Przemysława :):)
P.S. Auto zatankowane do pełna, kto teraz tak sprzedaje ?
Prezenty i cieple slowa na drogę.
Czułem się tam jak stary, dobry przyjaciel.
KAŻDEMU SZCZERZE POLECAM
Pozdrawiam serdecznie Paweł z Wrocławia

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)

 
Czat
1
Close chat
Witaj! Dziękuję za odwiedzenie strony Premo Motors. Jeśli chcesz porozmawiać na żywo, kliknij poniższy przycisk.

Rozpocznij czat