Telefon: 505 423 216

Opinie klientów


Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.

Imię: Beata
Województwo: wielkopolskie
Data: 23.01.2019

Polecam firme PREMO MOTORS.
Pan Przemek bardzo udciwy sprzedawca,których bardzo mało na naszym Rynku samochodowym. Autko bez zarzutów 100% sprawdzone bez wad ukrytych. Jestem bardzo zadowolona z kupna auta od P. Przemka. 🙂🙂🙂 Polecam gorąco......

Imię: Marcin
Województwo: wielkopolskie
Data: 07.01.2019

Polecam Firmę Premo Motors profesjonalne podejście do klienta niektóre salony spotkane na mojej drodze poszukiwania samochodu mogą się uczyć obsługi od Pana Przemka. Transparentna oferta auta bez ukrywania czegokolwiek , wszystkie dokumenty również pełna historia serwisowa .Bardzo dobra oferta leasingowa w porównaniu z innymi. Cała transakcja szybko , sprawnie , bezproblemowo, Dokładnie tak liczą się fakty a nie obietnice. Wiem gdzie kupię następne auto. Dziękuje bardzo i polecam szukającym pewnego auta.

Imię: Tobiasz
Województwo: wielkopolskie
Data: 11.09.2018

Premo Motors uzytkuje samochod od miesiaca. Moge napisac ze auto poza bardzo bogatym wyposazeniem spisuje sie swietnie pod wzgledem technicznym.. przy obowiazkowej wymianie oleju w skrzyni , potwierdzili ze w aucie nie ma absolutnie nic do naprawy. Polecam Premo Motors!!

Imię: Adrian
Województwo: lubuskie
Data: 23.12.2018

Serdecznie polecam firmę Premo Motors! Profesjonalne podejście Pana Przemka do klienta, super kontakt! Wiarygodny i uczciwy, brak jakichkolwiek obaw przed zakupem. Gorąco polecam i zachęcam do zakupu właśnie tam!

Imię: Małgorzata
Województwo: wielkopolskie
Data: 06.09.2018

Kupiłam od Pana Przemka pięknego golfa kombi z 2016 r. Stan auta bardzo dobry i w uczciwej korelacji jakości do ceny. Cieszę się nim dopiero od kilku godzin, ale myślę, że zadowolenie będzie przez długi lata. Podejście Pana Przemka do oferowania aut sprawdzonych, bezawaryjnych i tylko z udokumentowaną historią jest bardzo ważne i zaważyło na podjęciu decyzji o zakupie właśnie takiego auta.

Imię: Maciej
Województwo: pomorskie
Data: 02.01.2019

Dzięki Panie Przemku za piękną G30 (BMW seria 5). Cała transakcja od samego początku aż do momentu odbioru odbyła się bez zarzutu. Auto zastałem absolutnie w stanie w jakim sprzedawca go prezentował. Wszystko w jak najlepszym porządku, profesjonalna obsługa, każde moje wątpliwości/zapytania były z miejsca rozwiewane. Gorąco polecam usługi Pana Przemka wszystkim zainteresowanym zakupem pewnego samochodu!

Imię: Łukasz
Województwo: pomorskie
Data: 09.07.2018

W sytuacji, kiedy pochodzi się z zagłębia handlarzy aut i auto-haus`ów - nastawienie zdecydowanie nakazuje człowiekowi zwiększyć ostrożność przy potencjalnym zakupie. Po pierwszej telefonicznej rozmowie z Panem Przemkiem jenakże przynajmniej połowa z tych znaków zapytania zniknęła, a pojawiło się poczucie, że może jednak to będzie "to" auto. Pokonana droga i spora ilość kilometrów warte jednak były tego zachodu - wszystko, ale to naprawde wszystko, było zgodne z wceśniejszymi ustaleniami przez telefon. Bardzo miła obsługa, fachowe i ludzkie podejście do tematu; w pełni profesjonalne zaangazowanie i wsparcie oraz poczucie, że robisz biznes z po prostu porządnym człowiekiem - tak mogę zdefiniować Pana Przemka. A samo auto... nic tylko się cieszyć, zalewać bak i połykac kolejne kilometry. So far, so good ))

Imię: Kamil
Województwo: lubelskie
Data: 14.12.2018

Serdecznie polecam każdemu kto szuka pojazdu sprawdzonego, nie oszukanego z pełna historia serwisową. Pozdrawiam Panie Przemku 👍

Imię: Piotr
Województwo: małopolskie
Data: 09.06.2018

Szukajcie a znajdziecie , tą dewizą życiową powinien się kierować każdy przyszły nabywca swojego wymarzonego czterokołowca Po długich żmudnych poszukiwaniach , tracąc w trakcie resztki nadzieji Pewnego pięknego ranka , zapalając papierosa od papierosa , tysięczny raz odpalając otototomototo , trafiła się ona piękna lśniąca czerwona... Szkoda że Octavia Tak samo zdjęcia jak i opis był zbyt piękny by mógł być prawdziwy . Nauczony doświadczeniem życiowym , że ciężko w życiu trafić na coś lub kogoś prawdziwego i uczciwego, z pewną doza sceptycyzmu podszedłem do tematu . Po sprawdzeniu profilu Przemka i przeczytaniu wielu pozytywnych opinii ,oraz korespondencji mailowej, postanowiłem zaryzykować i zaufać gościowi, którego w życiu na ślipia nie widziałem jak i samej zainteresowanej, Octavi . Nabyłem ten czerwony dyliżans o zacnym wyglądzie , zakup okazał się strzałem w dziesiątkę Cierpliwość kolejny raz okazała się być kluczem do sukcesu . Dlatego polecam z całą stanowczością Przemka , dzięki jego podejściu do klienta, uczciwości , któremu naprawdę można zaufać , a to najważniejsze , gdyż uczciwość w tych czasach to towar deficytowy i na wagę złota 

Imię: Łukasz
Województwo: wielkopolskie
Data: 24.11.2018

Jest takie powiedzenie, że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu. Na szczęście u nas to tylko mit ! Polecam i życzę wszystkim takiego sprzedającego jakim jest Przemek. Uczciwość w jego przypadku to zwykły standard. Dziękujemy za pomoc i super samochód. Pozdrawiamy 😀

Imię: Mateusz
Województwo: wielkopolskie
Data: 27.05.2018

Dziękuję bardzo za współpracę, samochód idealny, bardzo ładny, zadbany i naprawdę z niewielkim przebiegiem. Kontakt z właścicielem bezproblemowy, naprawdę wart polecenia.

Imię: Małgorzata
Województwo: wielkopolskie
Data: 18.11.2018

Bardzo gorąco polecamy sprzedawcę. Jest to człowiek uczciwy, prawdomówny, rzetelny. Jesteśmy zadowoleni z naszego Punto. Pozdrawiamy serdecznie.

Imię: Piotr
Województwo: lubuskie 
Data: 09.11.2018

Kupiliśmy w maju - czerwcu bieżącego roku Peugeot'a 508 z 2014 roku. Po półrocznej jeździe muszę napisać, że jestem bardzo zadowolony. Auto bardzo dobrze utrzymane, oferta przedstawiona uczciwie i generalnie wszystko OK. Jedyna mała skaza na tym wizerunku, to akumulator, który padł po 4 dniach od zakupu (raczej sprzedający wiedział, że jest padaka, ale podładował mocno przed sprzedażą). Szkoda, że nie było to powiedziane, bo bym podjechał do sklepu kupił nowy i nie byłoby problemu a tak miałem trochę kłopotu bo padł mi na parkingu sklepowym i trzeba było organizować transport i wymianę robić pod sklepem. Ogólnie jednak zakup oceniam bardzo pozytywnie. Kto wie, może po kolejny też wrócę.

Pokaż odpowiedź "Premo Motors"
Przemysław Toczkowski

Panie Piotrze, bardzo dziękuje za pozytywny komentarz. Podchodzę bardzo uczciwie to każdego Klienta i przyznam, że czuje się urażony opisem sytuacji z rozładowanym akumulatorem, głównie dlatego, iż zarzuca mi Pan oszustwo. Zdarzyło się kilka razy, że zakupiłem auto z kompletnie rozładowanym akumulatorem (przez co sam miałem problem z dojazdem:)... każdy został wymieniony na nowy. W praktyce wygada to tak: auta przed zakupem stoją nieużytkowane na placu, w momencie zakupu są przygotowywane dla nabywcy (jeśli nie odpalają akumulatory są podładowywane). Nie jestem informowany o stanie akumulatora w momencie zakupu, nie użytkowałem auta na tyle długo, aby wyłapać problem akumulatora, gdyby tak było proszę mi wierzyć, że poinformowałbym o tym Pana lub wymienił akumulator (w zależności od stanu). Zdaje sobie sprawę, iż moi Klienci wracają zakupionymi autami do domu, często są to długie podróże, nigdy nie celowo nie zrobiłbym czegoś takiego. Jestem odpowiedzialnym sprzedawcą.

Ogromnie się cieszę, że pomimo tej nieprzyjemnej przygody jest Pan zadowolony z zakupu Pequota i mam nadzieje, że autko będzie spisywało się na medal :)

Imię: Ola
Województwo: lubuskie 
Data: 24.10.2018

Gorąco polecam firmę Premo Motors. Widać, że właściciel wie o czym mówi, jest kompetentny i uczciwy, co czyni go jednym z nielicznych tego typu sprzedawców samochodów😉 Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego Golfa 7 Pozdrawiam serdecznie

Imię: Paweł
Województwo: wielkopolskie
Data: 28.04.2018

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Przemkiem! Byłem zdecydowany na zakup konkretnego samochodu o ściśle określonych parametrach (marka, model, pojemność, moc silnika, wyposażenie itd.). Swoje preferencje przekazałem Panu Przemkowi, a on natychmiast zaczął poszukiwania, w wyniku których - w ciągu zaledwie tygodnia - udało mu się zaproponować mi aż trzy różne auta. Pan Przemek dokładnie prześledził historię i sprawdził stan tych samochodów, by finalnie dwa z nich odrzucić. Otrzymałem wgląd zarówno w sprawozdanie dot. stanu pojazdu, pełną dokumentację zdjęciową i historię ASO. Na miejscu auto zostało sprawdzone przez profesjonalnego autodoradcę, który tylko potwierdził, iż auto to prawdziwa "perełka". Premo Motors to naprawdę marka pewnych aut używanych, którą od momentu zakupu samochodu polecam swoim znajomym i którą rekomenduję tym wpisem. Jeszcze raz dziękuję za udaną współpracę!

Imię: Maciek
Województwo: wielkopolskie 
Data: 24.10.2018

Świetny, szybki kontakt z Przemkiem . Auto są sprawdzane przed kupnem ze wszystkich stron , tak żeby sprzedający i kupujący mieli pewność ze wszystko jest ok. Ponadto model auta na który jestesmy nastawieni jest w kilku propozycjach , chodzi tutaj o wyposażenie i wielkość silnika. Jestem bardzo zadowolony , na 100% kolejne auto również będzie od Przemka . Wszystkim polecam , podejście do sprawy w dzisiejszych czasach wzorowe .
Dzięki i pozdrawiam.

Imię: Darek
Województwo: mazowieckie
Data: 06.04.2018

Pozdrawiam serdecznie! kontakt mega profesjonalny, moja nowa skoda superb jak nówka, sprawdzona pod każdym względem przez profesjonalnego doradcę. Tak powinien działać każdy sprzedawca samochodów !!! Jeszcze raz wielkie dzięki Premo Motors będę polecał !!!

Imię: Grzegorz
Województwo: lubuskie
Data: 24.09.2018

Witam, 3 miesiące temu kupiłem u Pana Przemka Peugeota 508. Bardzo polecam zakupy w PREMO MOTORS.

Imię: Ania
Województwo: mazowieckie
Data: 25.03.2018

Z pełnym zaufaniem mogę polecić Pana Przemka. Autko sprawuje się znakomicie.

Imię: Marcin
Województwo: dolnośląskie
Data: 19.09.2017

Do Pana Przemysława trafiłem przez przypadek przeglądając ogłoszenia na kilku portalach aukcyjnych. Pierwsza myśl oczywiście taka, że to na pewno kolejny "Mirek handlarz" z "bezwypadkowymi igłami". Zupełnie przez przypadek uczciwość sprzedającego i jakość sprzedawanych przez niego aut potwierdziłem z zupełnie niezależnego źródła nie wiedząc, że auto, które oglądałem pochodzi pierwotnie od Pana Przemysława. To była chyba najlepsza rekomendacja dla PremoMotors, przynamniej w mojej ocenie. Auto, które kupiłem jest w stanie bdb+, sprawdzone w ASO, bezkolizyjne, bezwypadkowe z potwierdzoną historią, którą potwierdziłem osobiście w ASO Skody. Sprzedający bardzo pomocny, nienarzucający się przy sprzedaży i cierpliwy, pomimo tego, że dwukrotnie musiał przeze mnie zmieniać plany i zamęczałem go telefonami i smsami. Opisane w internecie auta dokładnie odpowiadają temu co można zobaczyć u Pana Przemka. Jest to osoba, która szanuje czas kupujących nie wciskając kolejnego przypudrowanego szrota. Jeżeli coś było przy aucie robione zostanie to Państwu przedstawione od razu w trakcie spotkania.
Oby utrzymał Pan ten standard jak najdłużej albo najlepiej zawsze.
Z mojej strony polecam PremoMotors wszystkim chcącym kupić SPRAWDZONE auto.

Imię: Marian
Województwo: wielkopolskie
Data: 18.02.2018

Kupiłem od Pana Przemka samochód jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim ! Uczciwość i profesjonalizm na 5 +

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)

 
Czat
1
Close chat
Witaj! Dziękuję za odwiedzenie strony Premo Motors. Jeśli chcesz porozmawiać na żywo, kliknij poniższy przycisk.

Rozpocznij czat